-


"You know you love me, xoxo"


Går nu in på säsong 3 av denna galet bra serie! Ibland är det bra att få lite tid över på morgonen. Har en äntligen-känsla över att det är fredag för övrigt, ovanligt från min sida!

Promenad i solen


Idag har jag promenerat med sysslingen Jakob runt sjön (också kallad min nya granne, vilket jag är glad för) Vi pratade om allt mellan skola till relationer, från gamla minnen till framtid. Ikväll blir det läggdags tidigt, den sista metoden för att bota min hals.

Crazysale @ nelly.com


Har äntligen hittat klänningarna jag köpte på nellys crazysale i fredags. Är väldigt spänd på den till vänster eftersom jag inte är helt hundra på den. Vad tycker ni?

Just nu


Gör mina första läxor i årskurs 3 samtidigt som jag botar min onda hals med en kopp te tillsammans med Winnerbäck. Underbart. Ber om ursäkt för min frånvaro här de senaste dagarna. Nu är allt som vanligt igen!

3-årsjubileum

Ikväll ska vi fira! 2010, 2011, 2012!

Sushi & Stadsfest

Nu har Sara och jag äntligen ätit sushi i vår lilla stad, känns sjukt bra! Gott var det med! Igår stod vi vakter på Eksjö Stadsfest, men ikväll är det vår tur att strosa runt och ha kul.
 
Tänkte visa er två klänningar som jag köpte på nellys crazysale igår (ibland är det bra att ha håltimma) men de har tyvärr tagit slut. Med andra ord hade jag en himla tur som hann klicka hem dem!

TIDINSTÄLLT / NEW IN

Befinner mig som sagt på Eksjö Stadsfest just nu och kommer inte hem förrän sent inatt, så slängde in ett tidinställt inlägg för omväxlings skull. Vi hörs imorgon, pusssss

Kan inte sova

Ligger just nu i sängen och är galet taggad inför imorgon!!! Sara och jag ska för tredje året i rad besöka Eksjö Stadsfest, det ska bli så himla roligt!!! Nu måste jag försöka sova, detta håller inte. Godnatt ♥

Tre år sedan

Den här dagen vill jag snabbspola, samtidigt som jag vill spola tillbaka tiden. Försöka få allting ogjort. Det var och är än idag en otroligt sorg att du lämnade oss. Att en plats i skolbänken alltid var tom, att en mindre hoppade av på din busshållplats och att Bayern München fick en fan mindre. Du är så otroligt saknad ♥

Nytt nytt nytt


Sista dagen på sista sommarlovet

Dagen spenderades i Landsbro hos Linnea med pizza och det vanliga snacket. Kvällen spenderades med Emelie, Evelina och Jennika ute på Näset. Jag är redan hemma för att kunna komma i säng i tid för att kunna komma upp imorgon.

Sometimes I miss....

..... mitt mörka hår. Det är över ett och ett halvt år sedan, trots detta går jag fortfarande och tänker på det. På något sätt var det rätt ballt på mig ändå, men både jag och min frisör har kommit överrens om att mitt hår inte klarar en sådan förändring igen, tyvärr.

Just nu

Detta är mitt läge denna gråa och tråkiga måndag. Te + Gossip Girl är svårslaget idag vill jag lova. Förhoppningsvis kommer min beställning från Nelly idag, can´t wait!!!

Sunday

Lillebror vägrade vara med på bild och gömde sig därför bakom sin enorma kaka. Idag var det myssöndag på hög nivå med bland annat brorsans hockey, A6 och IKEA. Fick med mig ett par jeans hem och smått och gott från IKEA. Jag älskar IKEA, jag kommer aldrig att växa ifrån känslan av att plocka lite välbehövligt därifrån.

Två nya

"Jag ska inte shoppa mer i augusti..." - Ja, det var skitsnack. Här är ytterligare två nya färgglada i garderoben. Båda från H&M.

LOVE IT

/Modekungen

Yesterday

Igår kom tre fina vänner hem till mig för en kväll med tacos och prat (mycket prat om kommande året!!!) Mycket bra kväll! Nu är det för övrigt bara 4 dagar kvar tills skolan drar igång, helt galet!

Fruktfest & Titanic

En bild från igår på Emelie och den enorma mängden frukt hon, jag och Evelina smällde i oss under kvällen. Mycket bra kväll. Kan börja vänja mig vid dem i Emelies stuga tillsammans med massa gosaker framför bra filmer.

Bra start på en bra dag

Äggröra och knaprig bacon, mums! Denna dag innehåller några planerade grejer, känns skönt eftersom jag tröttnade på att bara vara hemma efter endast en dag.

Exit Dress and Berit Short Dress

Klänningen till vänster har jag bevakat i en vecka, sen idag kom den äntligen in! Så trots att jag spenderat alldeles för mycket pengar på mig och min bror idag kunde jag inte bryta mitt löfte om att klicka hem den. Lite mer följde som vanligt med i paketet. MEN NU, är det slutshoppat för min del i augusti månad.

One Week

Om en vecka börjar jag trean, känns helt sjukt! Mitt sista år i skolan, jag började ju nyss i årskurs 5... Hur som helst är jag helt övertygad om att det kommer bli det bästa året av alla mina år i skolan!!!

E x3

Gårdagskvällen spenderades med Evelina och Emelie ute i Emelies stuga. Vi kollade på "I taket lyser stjärnorna" och "Dear John" och tårarna sprutade som vanligt. Mycket mycket bra kväll. Nu ska jag snart jobba mina allra sista timmar denna sommar, yes!

Ledigt & fika ++++

Firade min första lediga dag sen 18 juli med en lyxfika hos Evelina. Under tiden diskuterade vi livets alla för och nackdelar samt hur fel uppfattning man kan få om människor som egentligen är helt underbara. Bra snack med en bra brud!

De första höstplaggen

I början av månaden tog dessa två höstplagg plats i min garderob. En köpt i butik, en köpt via nelly.com, en från Vero Moda och en från Jeane Blush. LOVE

Angelica Blick @ nelly.com

Alltså hur läcker är inte Angelica Blicks kollektion på nelly.com? Blir helt galen. Kanske inte riktigt något jag skulle ta på mig själv, men jag ser gärna andra i det. Gillar blusen, synd att den inte finns i en annan färg. BRA JOBBAT ANGELICA!

Jag skulle göra allt för er

"It kinda hit me yesterday. That you’ll grow up like me someday. But we’re not yet there. It comes a time when you don’t know. Only you know better. You make decisions on your own, but we’re still here. Whatever they do, whatever they say, leave it tonight and go your own way. And then you’ll sing, you’ll do your thing. Believe me when I say so, I want you to know how things can feel. Keep you away from what is out there. I wanna prepare you on for what’s real. You’ll get by and get it your way" /Whatever They Do - Moa Lignell

Kräftskiva

Har underbara farföräldrarna på besök över helgen och då är det givetvis kräftor som serveras. Det är andra gången i rad som jag slår farfar i ätandet, han har inte en chans längre! Har för övrigt varit en ängel idag, hoppade in på ett 5-timmarspass på jobbet och skjutsade en klassis till Sävsjö. Snäääääll tjey

Fantasilös Rubrik

Hittade den här enligt mig coola bilden och kom på att jag nog inte har visat er den. Sara och jag hade tråkigt en söndag och började trixa lite med mitt hår + smink. För övrigt känner jag mig ensam just nu eftersom mina båda bästa vänner är utomlands, de där långa sms:en som inleds med "VET DU VAD?!" har ingen mottagare just nu. Kom heeem!

ACC / MODEKUNGEN


Hun Tog Min Guitar

En ny favoritlåt som jag hittade på Spotify igår. Jag kom precis hem från jobbet, tänkte kolla lite på One tree hill innan jag åker in till stan för höstens andra skivstångspass. Taggad!

Livstecken

Denna veckan jobbar jag mellan 07-16, jag har med andra ord kommit in i rutinerna igen vilket förklarar min frånvaro här. När jag kommer hem är jag helt slut och vill helst gå och lägga mig för dagen direkt. Hur som helst, sjukt roligt att testa ett nytt jobb, återigen. Nu ska jag se Allsång på Skansen och äta chokladbollar, gott gott!
 

Hard work work

Tar en välförtjänt Latte på jobbet. Sista dagen här, vilket känns väldigt tråkigt. Ett litet samtal började sprida planer inför nästa sommar och startade i samma veva tusen tankar i mitt huvud.


17-årsfest

Nu beger jag mig till Linneas fest - utan att hon vet om det. Hon tror att jag jobbar sent och inte kommer, så förhoppningsvis hinner hon inte se detta innan jag dyker upp. Min nya kofta från Vero Moda, jag älskar den!

Dansmusik

Min nya favoritlåt (byter minst en gång i veckan om inte mer) just nu. Jennika spelade den flitigt i bilen på väg till festen i lördags. Bra låtval!

Livet just nu

Jobba, äta, träna, umgås, sova, jobba äta, träna, umgås, sova... Så kommer mitt liv att se ut 10 dagar framöver, sen har jag jobbat färdigt för denna sommaren. Så himla skönt, även om det har varit riktigt roligt att jobba i sommar. Snart börjar skolan, jag ska få umgås med mina extrasyskon i klassen 7 timmar om dygnet, äta maten som egentligen inte duger men som ändå går ner i skolans matsal, lyssna på Håkan Hellström från och till skolan under bussresan, plugga för mycket eller för lite till prov, somna mitt i en smskonversation för att jag stannat uppe längre än jag borde osv.... Allt som hör till skollivet. Men, som jag längtar.

RSS 2.0