Dags för förändring

Hej kära ni.
Nu är det dags för förändring på bloggfronten. Vill ni följa med mig vidare så kan nu kika in på min nya blogg: (har kämpat med design och andra inställningar flera timmar så ni kan väl i alla fall kika in, snälla?) puss.
 
 / www.elinarwsater.devote.se /
 

I min sjukstuga

Jag har blivit förkyld!!! Så hopplöst att jag ska bli det just denna veckan när jag har tillräckligt mycket ledigt för att hinna träna lite mer än de där "vanliga" passen... Men men, bara att inta sängläge tillsammans med en bra film samtidigt som jag knaprar halstabletter, dricker te och njuter av lite glass (perfekt när man har ont i halsen, både gott och skönt för halsen, sen om det är lindrande på något vis är en annan fråga).


MIN HELG




I fredags firade vi Frida och Frida som fyllt 21 år i Växjö. Älskar schlagergolvet på Grace, det gör vilken utgång som helst perfekt! Igår var det kusinkalas och självklart lite dansuppvisning (alla mina småkusiner älskar att dansa och är riktigt duktiga på det fast de inte är så gamla)

Nu ska mamma och jag ut i gymmet, sen ska jag jobba några timmar för att sen avsluta veckan hos Linnea senare ikväll. 

Wednesday, i'm in love


Efter några timmars jobb kom Jonna till mig för en riktigt pannkakslunch. Jag tillhör de som vill ha ALLT på bordet när jag äter pannkakor, jordgubbssylt duger inte för mig (förutom hos mormor). Kvällen har bestått av träning ute i gymmet med Mathias och nu kikar jag på världens sötaste små mästerkockar, heja Cleo!!! 

Fick en fråga om vart jag jobbade. Jag jobbar på hemtjänsten i Landsbro och högstadiet i Landsbro (som idrottslärare och lite mattelärare). Hemtjänsten blir mest på kvällar och helger då mina fasta tider i skolan tar upp en stor del av dagarna. Trivs som jag tidigare nämnde riktigt bra!!! 

ÄNTLIGEN

Nu är jag äntligen fri från min tandställning och över två års plågande är över. Om ni visste hur glad jag är just nu!!! Underbart underbart underbart!

Dagen tillbringades även i Jkpg med mormor och moster! Nu ska jag krypa ner i soffan och heja fram Sanna! 

Sun-day-walk


Från min instagram. 

Dagen började med några timmars jobb, fortsatte sedan med en powerwalk i solen med Evelina för att sen hinna med en timme i gymmet med mamma. Just nu ligger jag i sängen för att mentalt ladda om inför en ny vecka innehållande jobb, Eurovision, utgång och släktträff. Känns som en vecka i min smak. På tisdag händer dessutom grejer... Hoppas ni har haft en bra helg!

Yummy Lunch

Det blev en mysig lunch med Jonna på stadens nya restaurang Bar & Ät, sjukt gott! Är fortfarande mätt... Efter jobbet ska jag agera lite chaufför för de som ville dricka vin ikväll (förstående) men efter det får jag sooova! 

MORNING Friday

Idag provade jag ett recept på vaniljgröt jag såg på någon blogg för ett tag sen och till det tog jag min proteinmjölk med vaniljsmak, det var riktigt gott! Idag ska jag trän med mami, luncha med Jonna och seden inleda jobbhelgen med ett kvällspass. Hoppas ni får en trevlig helg! 

RSS 2.0