Lite nytt

Gina Tricot / Vero Moda / Gina Tricot / KICKS / Glitter - kavaj + lite annat smått och gott.

Veckans arbetsplats

Tre bilder ifrån Café Mangelboden - Sveriges minsta café, där jag jobbar denna veckan. Väldigt mysigt och det är roligt att testa på lite nytt. Jag pratar dessutom mer tyska än jag gjort under mina 5 års studerande i ämnet - känns det som i alla fall.

Lite update

En bild från i lördags. Ett av de viktigaste momenten innan fest: Tandborstning! Hur som helst skjutsade jag på bland annat dessa brudar, otroligt underhållande. Igår gjorde jag detsamma men på några andra vänner. En stukad fot och en blödande hand stoppade dem inte från efterfest (hemma hos Sara där vi föråt oss på pommes) Bra kväll trots allt!

Beställning från nelly.com

I nästa vecka dyker förhoppningsvis dessa två ner i brevlådan. Även ett halsband smög in i beställningen med. Jag har börjat tvinga mig själv att köpa ett smycke varje gång jag köper något annat plagg, måste ha lite balans i det.

Olsmässan fredag

Några bilder från förfesten igår, kameran fick inte följa med längre än så eftersom den är relativt ny. En bra kväll med sol, grill och trevligt foilk. Gick för övrigt in med ett endags-band och kom ut med ett tvådagars band igår, allt handlar om fjäsk och envishet gott folk.
 
 

Mysig kväll

Igår efter jobbet åkte jag och hämtade upp Linnea för en myskväll med Chili Thai och massa snack. Hon är bra den tjejen! Idag är det fest som står på listan. Först ska 20-åringen Jessica firas och sen bär det av till Olsmässan, gott gott!
 

Dagen

Idag åkte jag, mamma och moster till Växjö för att uträtta några ärenden och kika lite på stan. Självfallet stod sushi på menyn, så himla gott! Det kan aldrig bli för mycket, snarare tvärtom.

I do miss her a lot

Saknar den här tjejen larvigt mycket. Bilden är tagen innan insparken i ettan, bra kväll! Just nu är jag inne i ett stim av att lata mig och jobba. Ska jag vara ärlig så längtar jag till skolan, jag räknar till och med ner. Jag behöver komma in i mina rutiner igen.

Bold Skull Print Top

Någon av dessa ska beställas hem i slutet av veckan, kanske till och med båda. Tycker de är så läckra!

Grill & film

Igår efter jobbet väntade en sjukt god middag hemma hos systrarna Franzén. Kvällen avslutades med snack och film, Den gröna milen, himla bra film.

Yesterday

Igår var det som sagt grillning som stod på schemat. Det var så himla gott, om det är någon som kan laga mat så är det min mosters pojkvän! Även Jennika och Sofia tittade förbi, vilket var väldigt trevligt. Bra kväll och ett bra avslut på veckan.

Home

Det blir ett inlägg utan bild för tillfället. Hade en mysig och avkopplande helg på Öland, men glömde tyvärr kameran hemma. Nu ska jag snart jobba några timmar innan vi tänder grillen, gottgott!

Holes - again

Jag vet att jag hade denna bilden uppe för ett tag sedan, men jag kan inte riktigt släppa den här tröjan. Så Himla Snygg! Jag borde slå till, men inte riiiiktigt än.

Snart drar jag

Bara för att jag tog på mig höstkoftan idag så skulle solen givetvis skina, men jag gnäller inte, det var på tiden. Idag åker jag till Öland, ska bli skönt att bara ta det lugnt och komma hemifrån ett tag. Dock hör ni förmodligen inte av mig förrän söndag. Ha det bra tills dess!

Hard work work

Maskinen och jag misslyckades tillsammans med vår chokladmjölk med grädde idag på jobbet. Det slutade liksom aldrig rinna. Har för övrigt hand om mina konton själv nu, känns skitbra men också en hel del ansvar. Ikväll blir det återigen en Svensson Svensson-kväll med min egen Svenssonfamilj. Perfect!

ONSDAG

En bild från det lilla tårtkalaset igår. Mormor kan hon - marängtårta med jordgubbar, mango och choklad, mums! Idag vaknar upp av att regnet öser ner. Tar mig därför in till Vetlanda för att uträtta några ärenden, det var jobbigare än vad jag trodde att bli myndig...

En av de bästa

Min finaste Linnea, skönt att få träffa henne efter flera veckors längtan! Vi hade mycket att prata om. Ohhh vad jag tycker om henne! Nu kom mormor och morfar hit för att fira mitt körkort. Allsång och tårta, wihooo!

KÖRKOOOORT

Bild tagen från Jennikas instagram! IDAG TOG JAG ÄNTLIGEN KÖRKORT! Herregud vad skönt att ha det överstökat! Ett stort tack till bästa Jennika som skjutsade in mig och stöttade mig mentalt (vilket verkligen behövdes, haha). Min första tripp alone in the car blir till Landsbro och finaste Linnea, som jag har saknat henne!

Lugn kväll

Bilden är tagen på Öland för ganska exakt ett år sedan, helt sjukt vad tiden går fort.
 
Sitter just nu och lyssnar igenom 2011-års Eurovision, minns hur jag hoppades på en vinst för Eric eftersom jag tänkte att det nog var vår sista chans. Hade jag vetat att Loreen ett år senare skulle plocka hem hela skiten utan större problem hade jag sparat en himla massa tårar och sura miner. Jajaja, kvällen fortsätter i alla fall tillsammans med familjen och glass+jordgubbar framför Svensson Svensson.

AMANDA 18 ÅR

Idag fyller min bästa barndomsvän Amanda 18 år! Även om det tagit år mellan att vi träffas känns de där åren snabbt som några få dagar. Jag är glad att jag har en så omtänksam, rolig och mysig vän på så långt, men ändå kort avstånd. Snart är det dags att fira myndigheten tillsammans, barndomen är trots allt över nu! Jag önskar dig världens bästa dag vännen, det förtjänar du ♥

New in

Jag får ursäkta den förskräckligt dåliga kvalitén på bilderna, men min kamera är som sagt sönder för tillfället. Här är några nya inköp. Tröjorna från BIKBOK och halsbandet från VILA. Jag älskar älskar älskar den blå tröjan, så himla skön.

Last night

Igår åkte jag, Jennika och Anna in till Växjö för att äta gott och ha det trevligt. Jag beställde dessutom in min första alkoholhaltiga dryck som myndig, vilket kändes lite konstigt. En väldigt trevlig kväll, det märktes att våra tre hjärnor fulla av tankar inte slagits ihop på ett tag.

Bright crystal

En födelsedagspresent från familjen, så himla nöjd. Min gamla, viva la juicy, håller på att ta slut så det passade perfekt. Den luktar så gott, ohhh!

De senaste dagarna

Under min tripp till Sthlm/Västerås har jag åkt tåg, lyssnat på mys-musik och ätit så sjukt god sushi. Jag har dessutom hunnit fylla 18, träna på Friskis&Svettis i Västerås samt suttit och frusit i en ishall.
 
En annan viktigt sak just nu är att jag inte har någon kamera, bilderna är och kommer i fortsättningen bli tagna av min iPhone. Vi får se om jag löser det, en kamera är något jag alltid behöver. Usch usch usch!

Hemma

Bjuder på en liten crazy och annorlunda bild, anledningen till det är för att detta är mitt första inlägg från iPaden! Nu är jag hemma efter några dagar i Sthlm/Västerås. 40 dagar kvar på sommarlovet, värt att lägga på minnet...


120712

Igår var det som sagt min tur att bli 18 år och myndig! Jag ska fatta mig kort för att spara batteri eftersom min laddare just nu är kopplad till min iPad!!!! En nyfunnen kärlek och en perfekt 18-årspresent!


HAPPY BIRTHDAY

IDAG FYLLER JAG 18 ÅR!!!!!!!!!!!! Galet galet galet! Dagen jag väntat på sen jag ville börja bestämma själv, fann det roliga i fest och förstod friheten med körkort är äntligen här! Dock kan jag bara göra 2/3 med hjälp av att ha åldern inne... Nu ska jag packa för att sedan ta tåget till Stockholm där pappas släkt väntar för att fira mig. Perfekt!

My feeling right now


Sunday

En bild från igår på Evelina, mig & födelsedagsbarnet. Tackar återigen för en rolig kväll! Idag har jag jobbat och även gjort en hel del teori, känns bra. Lite söndagskäk och sen blir det sängen, mysigt.

modekungen

Några bilder från modekungens lookbook som jag fastnade för. Till att börja med är modellen så sjukt snygg, för det andra är tröjan gudomligt snygg och för det tredje älskar jag färgen (som jag för övrigt är lite ledsen för att jag själv inte passar i, men man kan inte få allt här i världen) Det jag gillar med bilderna och modekungens lookbook överlag är att deras modellbilder är så vanliga men ändå sjukt snygga!

Ikväll ska det buggas

Röshultsäng förra året, ikväll ska vi dit igen! Vi ska dessutom fira Maja som fyller 20 år idag, GRATTIS! Ska bli så himla kul, men innan dess ska jag jobba och plugga körkortsteori.

Just nu

Som ni märker har jag inte riktigt tiden just nu, det blir oftast ett inlägg per dag och de är lite tunna om jag får säga det själv. Om mindre än en vecka fyller jag 18, helt galet! Jag kämpar därför för fullt med körkortet (och nej, jag kommer inte ta det på min födelsedag, haha) Som grädde på moset ska jag även jobba fredag-måndag. Så full rulle för min del, men jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt. Trots att kommentarerna lyser med sin frånvaro ser jag att det är många som kikar in. Roligt roligt!
 

We Found Love

En video från Rihannas konsert på peace&love, TÄNK ATT VI STOD LÄNGST FRAM!

High on life

Sara under vår fikapaus i solen, mysigt!
Idag gymmade för första gången på två veckor, sjukt jobbigt men också väldigt kul! Tog sedan, som tidigare nämnt, en glass i solen med Sara för att sedan avsluta på hemmaplan med ännu en glass tillsammans med Malin. Mysig dag helt enkelt.

Juni månad

Slängde ihop lite bilder från månaden som gått och konstaterar att juni 2012 har varit en av de bästa månaderna i mitt liv. Skolan har varit chill och kompisarna har varit bättre än någonsin, det enda som går att diskutera är väl vädret. Det har även varit en mycket händelserik månad med Liseberg, Halmstad och sist men inte minst, PEACE&LOVE i Borlänge! Trots att det är 51 dagar kvar på sommarlovet känns det som om jag redan gjort tillräckligt!

-


Donna Dress

Jag älskar älskar älskar den här klänningen, så himla fin. Jeane Blush börjar bli lite av ett favoritmärke!

HEMMA

Detta är de några av de få bilder jag tog på peace&love, kameran valde att lägga av helt efter bara några kort tyvärr. Så detta är mobilbilder och lite instagram. Men men men, jag har haft en helt galen och underbar vecka tillsammans med några riktigt sköna kompisar! Tack så jättemycket! För övrigt känns det bra att äta mammas mat, använda sig av riktig toa/dusch och sova i sin egen säng.
 
♦ Längst fram på Rihanna var värt nästan 8 timmars väntan
♦ HOFFMAESTRO kan vara Sveriges bästa band live
♦ Jag visste inte vilja Dada Life var, men de fick hela Borlänge att hoppa
♦ Melissa Horn är i en klass för sig, vilka texter och vilken röst
♦ Veronica Maggio är så galet bra, ohhhhh vilken konsert!!!!!!!!!!!!
 
Nu är det bara att återgå till vardagen. Efter 2 veckors ätande av skräpmat känner jag att jag borde komma igång lite. Jag måste även ta tag i körkortet, jag har dryga 3 veckor på mig att göra all teori. Jag ska dessutom hinna med att jobba, träffa saknade vänner och njuta av mitt sista sommarlov.

RSS 2.0