Midsommar i Halmstad

Några bilder från min, Sara och Olivias midsommarfirande i Halmstad. Tyvärr blev min kamera lite fuktskadad under fredagen, så har bara bilder från två dagar tyvärr. Riktigt mysiga bilder från en riktigt mysig och rolig helg. Tack så mycket! Nu ska jag packa om väskan och ladda om batterierna för imorgon drar vi till peace&love!!!

Snabb-update

Min app för blogg.se fungerar inte, oturligt nog! Befinner mig nämligen i Halmstad för att fira midsommar tillsammans med Sara & Olivia. Jag kommer hem på söndag, ha det bra tills dess!

Mot stan


Ska snart möta upp Olivia och Sara på stan för att köpa nödvändigheter till nästa veckas festival. När jag kommer hem ska jag börja packa till midsommar som ska firas i Halmstad och till peace&love eftersom vi bara sover hemma en natt mellan de två äventyren. Ska även jobba 16-19, phuuuuu, det är mycket nu. Stressigt - men roligt!

LISEBERG 16/6


Några bilder på några av mina underbara vänner från lördagens besök på Liseberg. Sista bilden visar hur vi såg ut efter att ha åkt Colorado 5 gånger, plötsligt var vi 8 år igen. Tack för en dag värd att minnas!

Stay In This Moment


En av mina favoritlåtar just nu! Efter att ha lyssnat på den ungefär 100 gånger fick jag reda på att artisten (Alex Saidac) dessutom är svensk, woho! Snart föder vi ännu en superstjärna!

Gårdagen


Igår drog jag och personerna på bilden (Löken, Jonna, Olivia och Sara) tillsammans med killarna i den andra bilen (Bobbo, Linus, Isse och James) till Liseberg! En väldigt roligt dag med många oförglömliga händelser. Ohhhh vad bra de här människorna är! Fler bilder kommer senare ikväll när min kamera har kommit till rätta.

Studenten


Idag är det treornas student (vilket betyder att det bara är ett år kvar tills jag springer ut...) Ska dagen till ära locka mitt hår för första gången sen nyår. Jag minns knappt hur man gör eller hur jag brukade göra för att få det bra. Men men men, dags att sätta igång så jag hinner färdigt!

Min dag


Idag har jag köpt rosor till några brudar som tar studenten imorgon - firat mitt G i matte b (som jag trodde var omöjligt med tanke på att jag knappt lyft ett finger under kursens gång) med en glass på donken - åkt massa bil och haft djupa samtal med Jennika - och sist men inte minst, kollat in spelschemat för peace&love! Lite för många bra artister som spelar samtidigt tyvärr, men det överlever jag. För övrigt är det helt okej att skratta åt bilden på mig och min fina vän, det är lite meningen.

Holes


Skulle inte tacka nej till den här fina tröjan (från modekungen.se) Ohhhh! Den i beige skulle bli perfekt till sommaren!

Snart sommarlov


Nu beger jag mig till skolan för en halvtimmes skolavslutning i aulan. Ska bli så skönt att få sommarlov och slippa allt plugg i några månader. Ska även gratulera min fina och underbara vän Anny som tog körkort igår, grattis!

FULL RULLE

Just nu är det full rulle, allt händer på en gång så här sista veckan i skolan. Mycket planering inför studenten, midsommar och peace&love. Tar även min sista ansträngning bland prov och inlämningar, det är trots allt det allra sista i årskurs två. Här hörs vi igen på torsdag, ha det bra tills dess!


PINK


Mitt första och kanske sista collage, blev aldrig nöjd utan gjorde om det ungefär femton gånger. Fast det kanske är som man säger, övning ger färdighet. Hur som helst, jag älskar rosa, jag älskar blusar och jag älskar (återigen) rosa!

SVAR

Jag har missat/inte hunnit med att svara på några kommentarer som dykt ner. Så jag tar mig tid till det nu:

Anonym om 25 days left:
Vilka ska du åka dit med? (alltså till peace&love)
Svar: Sara Hjälmeby, Olivia Carlström, Cassandra Björklund, Oskar Bouveng, Jakob Malmsten, Linus Karlberg och Fredrik Sörin!

Anonym om Spontan-utgång:
Vart var du och festade?
Svar: I lördags var jag och några tjejkompisar ute i Lenhovda, tror det heter Bautafesten!

Anonym om Mot Växjö:
Har du tandställning eller vad är det för något? ;)
Svar: Haha! Ja, jag har tandställning. Både uppe och nere, dock är den i övre käken genomskinlig så ibland syns den knappt. För er som aldrig haft tandställning: Det är plågsamt.


Breakfast


Denna dag känns som en söndag, fast det bara är en lördag, så himla underbart. Startade dagen med god frukost, fruktsallad och smoothie. Fortsätter dagen med att rensa lite på rummet, plugga körkortsteori och ta en lång promenad.

FILM/BOKTIPS


Ni bara måste måste måste läsa "Flyga drake" Jag grät, log och skrattade mig igenom hela boken. Den var hur bra som helst, jag fångades in i den världen och kände för än gångs skull att en bok flöt på utan problem. Även filmen är bra, men givetvis inte som boken. Skrev för övrigt en bokrecension om boken i svenskan, väldigt bra tips om ni vill få ut mycket av ur en bok och visa att ni verkligen satt er in i den. Älska älska älska!

Mot Växjö

image description
Idag stannar jag hemma från skolan. Anledningarna är enkla och veka: Jag har lite ont i halsen + att skoldagen känns meningslös. Istället åker jag till Växjö för att kika i lite affärer tillsammans med mamma.

 


Powerwalk


Ignonerade min förkylning och drog ut på en lång powerwalk, så himla skönt! För övrigt har jag gått på alla teorilektioner på körskolan nu och tänkte därför sätta igång med körkortet på riktigt, blev så himla taggad när nu när många av mina vänner tagit sina. Snart är det min tur!

LAST NIGHT



Igår var det utsparken för Njudungsgymnasiet med temat cocktail, så himla roligt var det! Förfesten hos Lisa var lika lyckad som alltid, på hotellet kunde man för en gångs skull dansa lite hur man ville och det kryllade av glada och sköna människor!

Bör även tilläggas att även Jennika tog körkort igår, det var alltså ett himla bra flow på mina vänner igår!

SARA HAR KÖRKORT!

Nu har Sarisen äntligen tagit körkort! Ohhh vad nervös jag var för hennes skull! Efter att ha kört runt lite sitter vi just nu hemma hos henne och käkar lite lunch innan vi drar till skolan.


Balen 2012

Här kommer några av bilderna jag tog i lördags, de få som faktiskt blev bra. För övrigt hatar jag min kamera för att bilderna ser så mycket bättre ut på den än när man får upp dem på datorn...






Anna, Emelie, Ida och Emily. Jag älskade Emilys klänning, hon passade så bra i den, men fick tyvärr bara en bild bakifrån. Sista bilden (tagna med min iPhone eftersom kameran dog) har vi balens finaste och vackraste. Martina är en sån skönhet!  

Spontan-utgång


Dålig kvalité, men det är allt jag har att bjuda på från min galna gårdag. Det blev nämligen fest igår, väldigt impulsivt, men också helt sjukt roligt! Kamerans batteri tog tyvärr slut när jag fotade alla balparen tidigare på dagen, men de bilderna kommer imorgon.

FRIDAY


Har haft en lugn men samtidigt stressig dag, så har inte hunnit ta några bilder trots att jag gjort så lite men samtidigt så mycket. Så ni får nöja er med en gammal så länge! Jag började dagen med prov och min eftermiddag bestod av en snabbfika + träning. Väl hemma ser jag fram emot en kväll framför tv:n, så himla mysigt!

3:orna fick dessutom sina studentuppdrag idag, vilket fick mig att längta otroligt mycket tills nästa år när det är vår tur!


RSS 2.0