En bra torsdag

Min torsdag har varit riktigt bra! Åt årets första mjukglass, blev färdig med UF, ringde och grattade värdlens finaste farmor på födelsedagen, fixade ett MVG i franska (ursäkta mitt skryt men jag är så stolt över mig själv!!!) + att jag hade en myskväll med Malin ute på altanen med massa snack! Nu ska jag hjälpa min bror med hans läxor och sedan ska vi se en film. Babbel babbel babbel.... Puss! 

På önskelistan

Så himla läckra! Ska dock hålla lite i pengarna nu innan studenten och i början av sommaren ifall jag får för mig att göra något storslaget eller spontant... Men guuud så snygga! - från Bohemian Society.

Älskade rutiner

Funderade på att ännu idag sova på eftermiddagen eftersom jag är så fruktansvärt trött efter resan, men sedan skrek något inom mig "NEJ, skärpning!!!!" - det är alltså dags att vända om dygnet och komma in i rutinerna igen! Så jag drog ut till gymmet för att piggna till och nu ska jag packa upp resväskan för att slutligen hämta min bil som äntligen är lagad!!! Det är en bra dag idag! 

Magaluuuuuf

 
Slänger in en riktig bildbomd från Magaluf med nästan alla bilder jag tog. Hade aldrig med mig mobilen ut och det är förmodligen där de roligaste bilderna tas, men de här duger de med. Jag hade hur som helst en helt underbar och rolig resa med min klass!!! Det var kul att det var lite mer Vetlandabor, men tillslut blev vi nog för många tyvärr. Längtar i smyg tillbaka lite trots att jag stortrivs i min säng och hemma hos familjen just nu. Ohh vilken minnesvärd resa!!! Tack till alla som var med ♥
 
OBS: ingen söndagstanke idag tyvärr!
 
 

Just nu

Just nu äter jag vindruvor, kollar på reprisen av Eurovision från igår och drömmer mig bort till Magaluf! Bara två dagar kvar nu kompisar!!! Vilar för övrigt upp hals och kropp inför resan som inte riktigt är med mig tyvärr... 

Underbar måndag

Ligger i sängen och läser lite efter en slapp men lång dag i skolan! Har gjort mig av med allt skolarbete innan Magaluf så nu kan jag ta det lugnt! Inte varje måndag som känns såhär! 

Söndagstanken - Min Bästa Vän

Har ni en bästa vän? En vän som ni skulle göra allt i er väg för att hjälpa? Bra, det har jag med, och det unnar jag er alla. Förutom ens familj så finns det få personer som kan framkalla samma känsla av trygghet, behov och kärlek som en bästa vän. Det bästa är att man känner att man behövs lika mycket som man själv behöver. Jag har ingen pojkvän att skämma bort med kärlek eller sådana förklaringar, men även om jag hade haft det så hade jag aldrig i hela mitt liv vilja komma ens ett myrsteg ifrån denna tjej. Hon skulle fortfarande ha samma viktiga plats i mitt liv som alltid, för en pojkvän kan aldrig ersätta en bästa kompis. Jag kan ibland längta så det gör ont i mig efter att bara få sitta i Linneas soffa och slökolla på tv tillsammans med henne samtidigt som vi skrattar, pratar och diskuterar allt möjligt. Jag ska erkänna att Linnea är en stor anledning till att mina planer för hösten är att bo hemma och försöka få jobb här, jag kan inte riktigt föreställa mig en vardag utan hennes närhet eller hennes otroliga glädjespridning. Jag unnar Linnea allt i hela världen. Jag unnar henne hennes andra tjejkompisar (som för övrigt är helt fantastiska) även om de ibland ger henne råden jag velat ge eller snor henne en lördagkväll när jag velat sitta i soffan. Jag unnar Linnea hennes stora garderob och hennes väldoftande parfymer även om jag innert inne är avundsjuk. Jag unnar henne det och mycket mer för att jag älskar henne så frukstansvärt mycket! När vi träffades då hon gick i 6an och jag i 7an så var vi som alla tjejer i den åldern, man var kompis med alla och det var egentligen inget märkvärdigt. Men sedan dess har vi omedvetet insett behovet vi har av varandra och efter det byggt upp den starkaste vänskapen jag har. Inget om att vänja sig vid att ha varandra nära för att vi går i samma klass, inget om att skapa ett behov av varandra för att vi inte hade andra och inget om att verka utan att vara - utan ren stark vänskap fylld av en himla massa kärlek ♥

New shoes

Köpte de här efterlängtade skorna förra fredagen! Tanken är att de ska invigas på studenten för att sedan användas flitigt. Så himla snygga och sköna att gå i - från TIAMO.

Söndagstanken - "Jag gör aldrig fel"

Alla har vi någon gång stött på den personen som vi inte förstår oss på. Den där personen som man aldrig tycker förstår vad man menar, fast man säger det om och om igen. Vi vet att personen inte är döv, ändå känns det som om denne inte hör. Vi vet att personens hjärna faktiskt fungerar, även om den ibland inte verkar koppla rätt. Vissa personen är bara sådana. De har osynliga solglasögon som stöter bort alla intryck från omvärlden så bara det som de själva anser och tänker finns inom dem. De är helt fyllda av sin egen egoism. De är fyllda med hur rätt de alltid gör. Det är konstigt att de vet att de gör rätt, när de aldrig har gjort fel, man borde känna till båda delar för att kunna urskilja dem. Men de här personerna kan inte det. Om det nu skulle vara så att personen kanske gjort ett litet litet fel, så var det för att en annan person också gjort fel. Delat ansvar kan plötsligt ses som inget ansvar. Det som är det mest sorgliga i detta är inte att man blir irriterad och lägger onödig energi själv, utan att de här personerna själva är så korkade att de inte förstår bättre. Man måste ta sin egen skit för att ha rätten att sedan slänga skit på andra.
 

Två från min instagram

Fredagen och lördagens sysselsättningar i bilder. Frida x2 i fredags var riktigt lyckat! Mysig förfest med Olivia och Sara och sedan en rätt sen natt. Igår tog jag mig igenom en del plugg och avslutade kvällen med att se Kodnamn Lisa tillsammans med Mathias. Mysigt!

Fest-fredag

Har hunnit skriva prov, uträtta ärenden för både balen och studenten i Växjö samt fixat mig inför kvällens festligheter. Frida och Frida har fyllt 20 år och detta ska firas!


Kärlek på shorts

ÄNTLIGEN har jag hittat ett par läckra, slitna, mörka shorts som passar mig, mina höfter och mina rumpa. Ohhh vad jag kommer att använda dem i sommar. Är helt nerkärad. 399 kr på BIKBOK.

Maj 2012

I maj 2012 var jag (+ Sara och Olle) på Fridax2, klädde upp mig tillsammans med brorsan för släktträff, min lillebror tappade sin första tand, jag jobbade mitt första pass för sommaren på glassbaren, firade Jennika i solskenet, åt Saras underbara tårtor och firade henne (en av de bästa kvällarna i maj då vi satt uppe till efter midnatt och bara pratade), firade mamma, fick hem en favoritklänning från nelly och sist men INTE minst - såg Loreen ta hem hela Eurovision Song Contest i Baku. Sjuktaste ögonblicket under hela maj, och snart är det Sveriges tur! Längtar ihjäl mig!!!!

Torsdag

Gårdagens tillbringades hos Jennika och Sofia tillsammans med Maja och Malin. Sofia har fått kaninungar, så himla söta! Kvällen avslutades hemma hos Malin framför "Män som hatar kvinnor" - vilken hemsk film det är!
Mitt tidsinställda inlägg kom aldrig upp igår (irriterande!!!) men det kommer senare idag!

RSS 2.0