25 days left


Bilder från mitt peace&love 2011

Idag är det exakt 25 dagar kvar till årets peace&love. Kan knappt vänta, VILL ÅKA DIT NU NU NU!


Ny klänning


Idag fick jag hem klänningen jag beställde från nelly.se (det brukar vara snabbare leverans?) Så här såg den i alla fall ut på. Den är lite mörkare än vad jag trodde, men jag gillar den ändå. Vad tycker ni?

Lägg märket till hur mina ben ser lite lätt röda ut jämfört med min överkropp, haha!

Underbar - Fronda


Jag älskar den här låten. Videon är så hemsk, men tyvärr så sann.

shoes from modekungen.se


Jag ä-l-s-k-a-r de sista, ohhhh så snygga! Allihopa från modekungen.se


I love today

Tårtan till vänster tillhör mamma och tårtorna till höger är gjorda av Sara.
Igår firade vi som sagt Sara hemma hos henne. Jag och mina fina satt uppe efter midnatt, skrattade och pratade gamla minnen, så himla mysigt. Just nu är jag hos Linnea, vi behövde varandra efter några händelserika dagar. Nu ska vi till affären och köpa något gott.

Rakel Inka Dress


Igår beställde jag hem den här klänningen från nelly.com. Hoppas hoppas hoppas att den inte för kort! Jag tycker den är väldigt fin, dessutom olikt mig att välja ett sånt mönster med färgerna vitt och svart, spännande!

Idag är det ingen vanlig dag....


.... för det är Sara & Hannas 18-årsdag! Hoppas att ni får en perfekt dag underbara ni ♥ Ikväll ska jag och några till fira Sara hemma hos henne med tårta och annat, kommer bli mys!

Kalas och sol


Otroligt dålig bildkvalité, men det är bättre än ingenting. Så här mysigt hade vi det i solen på Jennikas 18-årskalas. Det bjöds på goda tårtor och mycket skratt. Med detta som uppladdning tog jag mig sedan till stan för ett pass skivstång + intervall, sjukt roligt!

HELT GALET


Jag finner knappt ord för gårdagens Eurovision Song Contest! Jag hade det på känn, men vågade aldrig hoppas på en så storslagen seger! Sverige är så himla värda detta efter allt slit genom åren. Ohhh, detta är helt underbart!

Ni som hann klicka in här redan igår märker att det skett några förändringar sedan dess. Sara och jag satt hela förmiddagen och pysslade (eller kanske mest hon, haha) och jag är helnöjd med resultatet! Vad tycker ni?

Grattis finaste du ♥


Idag fyller min fina & galna vän Jennika 18 år! Just nu ligger hon förmodligen utslagen i sin säng efter att ha festat hela natten lång, vilket hon gjorde rätt i. Förhoppningsvis är hon piggare i eftermiddag då jag tänkte kika förbi och gratulera henne.

Jag måste bara få berätta lite om henne, för hon är värd det och mycket mer. Vi hängt ihop enda sedan jag flyttade hit. Hon är, som tidigare nämnt, helt galen - en riktig underhållare! Det bästa med henne är våra sjuka samtal som plötsligt kan förvandlas till blodigt allvar. När vi gick i sjätte klass delade vår lärare på oss, eller rättare sagt försökte dela på oss, för att vi var så tajta. Jag känner ett väldigt starkt band till henne eftersom vi hängt med i varandras liv i snart 10 år. Hon är ju den jag berättat allt för i alla dessa år. Jag vet att jag säger detta alltför sällan, men jag är så glad att jag har dig. Återigen, GRATTIS ♥ ♥ ♥

260512


Nyss hemkommen från jobbet (de nya glassorterna är gudomliga, vet inte hur jag ska motstå dem i sommar) Nu blir det myskväll med Sara framför ESC, kan inte bli annat än bra. För övrigt tror jag att Loreen skriver Eurovision-historia ikväll!

modekungen.se





/LOOKBOOK
från modekungen.se


BEHIND THE SCENES

Eftersom jag har startat en ny blogg tänkte jag ägna ett inlägg åt att berätta om mig själv och mitt liv, detta istället för en frågestund.


Namn: Elin Maria Arwsäter.
Född: 11/7 1994 kl 20:06.
Familj: Mamma Pia, pappa Stefan samt bröderna Mathias, 14 år & Hampus, 6 år.
Skola: Njudungsgymnasiet i Vetlanda, andra året - inriktning samhäll ekonomi.

Som tidigare nämnt är jag en tjej på 17, snart 18, somrar. Född och uppvuxen i Stockholm men flyttade ner till Småland när jag var 9 år gammal. Jag har kvar släkt i Stockholm vilket påvkerar min dialekt, jag kan knappt aldrig hålla mig till en och samma dialek utan byter mellan flera olika hela tiden. Jag gillar förändringar, förändringar är bra, kanske var det därför jag flyttade bloggen hit. På fritiden pluggar jag, är med mina fina vänner eller tränar. För några år sedan tvingades jag sluta med gymnastik efter en knäskada, så idag håller jag mig till Friskis & Svettis och lite egen träning. På den fronten går det att anstränga sig mer, men jag tycker om att vara lat också. Det som betyder mest för mig är givetvis min familj och min släkt, jag är otroligt beroende av dem. Några andra som uppskattas lika mycket är mina vänner, många av dem finns där oavsett vad och när.

Tio snabba om mig:
♥ Jag slarvar alltid bort papper, men det är på bättringsvägen.
♥ Jag älskar barnfilmen Trassel. Prinsessan med långt hår, ni vet?
♥ Jag är en otrolig vinnarskalle, kan bli väldigt sur om jag förlorar.
♥ Jag älskar Eurovision Song Contest otroligt mycket, obeskrivligt!
♥ Jag äter yoghurt ur glas med en liten sked, varför vet jag inte.
♥ I perioder kan jag inte sova utan min värmekudde, i perioder.
♥ Jag älskar kräftor, räkor, gravad lax, rökt lax, sushi and so on.
♥ Jag köper alltid samma tuggummisort, Extra White Sweet Mint.
♥ Jag avskyr kärnorna i paprikor, jag klöks när jag ser dem.
♥ Det roligaste som finns att shoppa, enligt mig, är underkläder.

Vad kommer ni kunna läsa på min blogg? Jag är som vilken bloggare som helst, bortsett från allt mode med outfitbilder och annat ansträngande. Jag kommer att skriva mycket om min vardag, då och då kommer det dyka upp tankar i form av långa eller korta texter och jag ska bli bättre på att svara på era kommentarer och frågor (ibland är jag väldigt otydlig i mina inlägg och det kan uppfattas fel). Passar det inte behöver man inte klicka in här mer. Tips och förslag tas gärna emot så här i början, behöver all inspiration jag kan få just nu. Det var allt jag hade, tack för att ni stod ut med mitt ego-inlägg!


250512


Efter all ledighet känns denna dag som en måndag, därför är det väldigt skönt att redan ta helg. Idag har jag hittat en ny favorit på Spotify, använt min jeansjacka för lite sommarstämning och för ovanlighetens skull ätit skollunchen ute i solen. Mysig dag!

En nystart

Jag gör som jag gjort flera gånger förut, byter blogg och börjar om. Jag har sen en längre tid varit trött på min gamla blogg och på devote. Med en blogg på blogg.se blir det dessutom enklare att blogga från mobilen, vilket innebär mer uppdatering! Tusen tack till min finfina vän Sara som har fixat designen åt mig!

RSS 2.0