American Pancakes

Sitter hos Sara i väntan på Löken och Bobbo för lite american pancakes-käk. Vi kan väl säga som så här, killarna skyndar sig inte precis.

Present

Fick den här goda från Hollister av Olivia och Sara. Anledningen var att de "helt enkelt tycker om mig" GULLIGT!


Footprints In The Sand

Tänker så mycket på Jennika när jag hör den här låten, och hur vi som 13-åringar grät och grät till videon och låten. Fy fasen vilken fin låt. Blir varm i hela kroppen!

Söndagstanken - Glad för det man har

Idag vill jag prata om hur dåliga folk, eller framförallt jag, är på att ta vara på det vi har och glädjas åt det. Man är så uppe i sitt eget liv och att allt ska bli som man vill hela tiden. När saker väl blir som man vill så hittar man nya saker man vill, man blir aldrig nöjd förrän man uppnått perfektion. Ibland kanske man får stanna upp från allt man vill ha och tänka "vad har jag då?". Kanske kommer man då på tusen saker man har, som någon annan kanske inte har. Eller så känner man helt enkelt en bra känsla som plötsligt kommer upp i kroppen, och då vet man att man har mycket av det som behövs i livet. Jag är väldigt dålig på att påminna mig själv om hur bra människor jag har runtomkring mig. Många av dem har ju alltid funnits där, så det är väl inget konstigt med det? Har inte alla en sån omgivning? Inte? Det trodde jag... Jag är också BÄST I VÄRLDEN på att vilja ha allt allt allt. Kläder, ny mobil, världens bästa kamera, fikapengar som aldrig tar slut osv... Känner ni igen er? Precis. Behoven tar aldrig slut och det kan man nog inte komma ifrån helt. MEN, vi kanske ska börja tänka på behoven som är fyllda, de som gör att vi faktiskt trallar vidare i livet dag efter dag efter dag.

Christmasdress

Någon julafton skulle jag vilja ha en klarröd fin klänning, men kanske inte i år. Drömmer vidare! Gillar för övrigt den längst ner till vänster mest, så himla fint med spets!

Min tandis

Fick en ganska rolig fråga angående min tandställning och det konstiga i att den oftast inte "syns". Jag har betalat för att "pluttarna" ska vara genomskinliga istället för metallfärgade. Det gäller bara överkäken, i underkäken har jag metallfärgade, det syns ju inte lika väl där nere. Anledningen till att många tandställningen ofta "försvinner" på bilder är för att jag ofta redigerar dem ljusare, och då smälter den in i tänderna.

kl 20:22

Har haft en bra dag med fina återseenden. Efter skolan tog jag en långfika med Linnea och nu läser jag VR och SOLO samtidigt som jag dricker te och kollar på hockey. Bra kväll!

HOME SWEET HOME

Är hemma efter en vecka i Egypten med släkten på mammas sida. Sol, bad, massa mat (som jag tröttnade på dag 4 och längtade istället efter mormors svampsoppa) och lite andra nöjen. Det är skönt att vara hemma, saknade mina vänner något enormt, det kändes inte bra att vara så långt borta från dem i 8 dagar. Lite senare i veckan kommer fler bilder från resan, men ville visa er min favoritbild redan nu!

Söndagstanken - Prioriteringar

Detta är ett tidinställt inlägg eftersom jag just nu är jag i Egypten och solar, badar och äter gott. Bara för detta kan jag inte hoppa över en söndagstanke, det absolut roligaste med bloggen just nu enligt mig. Inlägget idag kan bli lite a slap in the face, men det är lika bra det.
 
Jag är trött på folk som säger att jag är tråkig för att jag inte festar så mycket längre. När jag gick i ettan kunde jag och min dåvarande bästa vän vara ute säkert 4-5 gånger i månaden. Ni kan ju gissa vad det kostade för en liten oerfaren 16-årig tjej med 1050 kr i inkomst varje månad. Ni kan ju också föreställa hur många skandaler detta medförde, trots att vi många gånger hade riktigt jäkla roligt. Så här höll det på fram tills hösten 2011 ungefär. Nästan ett helt år, jag förstår inte hur jag kunde vara så dum. Under den tiden struntade jag i skolan och slängde flera MVG:n i soperna och min hälsa kom helt ut ur kontroll. Jag var nämligen inte bara ute utan åt även ute flera gånger i månaden. Jag levde ju på 0 kr sista veckan i månaden men lyckades trots detta få ihop det till ännu en fest eller ännu en lunch på Chili thai. Helt galet.
 
Idag, 2 år äldre, tycker jag inte att det är lika roligt längre. Jag kan inte säga att jag inte förstår mina kompisar som går ut varje helg, när jag själv har gjort det. Jag tycker det är roligt någon gång ibland, men oftast är det alltid något negativt med utgången. Jag tycker heller inte det är värt att ligga och dega i soffan dagen efter när jag kunde gjort så mycket annat. Jag vill heller inte lägga pengarna på det, idag har jag inte 0 kr på kontot utan många gånger 400-500 kr. Jag har även börjat tänka på min hälsa, för en gångs skull. Jag tränar och försöker äta så mycket rätt jag kan (det tar emot ibland eftersom jag är ett riktigt matvrak av vissa onyttiga rätter).
 
Man har olika prioriteringar i livet och jag väljer därför att ta skolarbete, ekonomi och hälsa i första hand. Jag vill inte leva på marginalen vad gäller pengar eller skada min kropp på olika sätt med alkohol. Jag tycker inte det är värt det. Jag prioriterar så här just av den enkla anledningen att jag mår bättre av det. Jag vet många som bör testa detta, usch, ryser när jag tänker på det.

Borta från bloggen

Kommer vara borta från bloggen i en vecka. Hörs nästa onsdag, ha det bra tills dess ♥ ♥ ♥

kl 22:51

Är så himla trött just nu. Har haft en galen dag med stängd favoritrestaurang, en framskjuten psykologiuppsats som jag kämpade med för livet igår, en helknäpp trafikincident och massa annat. Dagen har även bjudit på ljusglimtar med. Lunchade med två pärlor, fick affärsplanen för UF färdig, fikade med min prinsessa Linnea och nu blir det film med lillebruuuuur.
 
 
 
 
 

Birdy

 
Jag förstår inte att jag inte lyssnat på denna fantastiska artist tidigare. Älskar den första låten!

Fika hos Evelina

Har varit hos den här sötnosen på födelsedagsfika, mycket mysigt. Lovade mig själv att bara stanna en timme eftersom jag hade en psykologiuppsats att skriva färdigt, men självfallet blev jag kvar i två timmar. Så vad gör jag nu? Skriver klart min psykologiuppsats (sista plugget innan Egypten, känns så skönt) samtidigt som jag njuter av er underbara feedback på mitt förra inlägg. Tusen tack! Ångrar inte för en sekund att jag klickade på publicera när jag hör era fina ord!

Söndagstanken - Jag är jag

Här är jag, lycklig och glad, för det är jag. Men inte alla dagar på året. Det finns så mycket som jag avskyr med att vara jag och det finns så mycket som jag är rädd för.
 
Jag är inte den som lipar ut på internet och skriver om hur dåligt jag mår, för det får knappast mig att må bättre. I och med detta lurar jag er lite, framstår som om allt är perfekt och att jag studsar fram på moln. Så är det inte. Ingen är perfekt eller studsar fram på moln varje dag, glöm aldrig det. Detta kommer säkerligen bli ett av de känslosammare och personliga inläggen, men det är ni värda, och jag med.
 
Jag har världens finaste familj och släkt, men jag de är varken mina vänner eller min pojkvän. Vännerna som verkligen tycker om mig rätt igenom för att jag är Den Jag Är kan jag räkna på mina tio fingarar, tyvärr. Det är dem som alltid ställer upp och respekterar mig även om jag tjurar ihop ibland, inte svarar på sms eller säger något riktigt bitchigt. Och herregud vad jag tycker om dem för det! Resten bara är med mig utan att jag får någon vidare feedback av det. Jag blir förbannad och ledsen över att vissa bara är med mig för att, och inte för att de verkligen vill. För jag vet att många av dem snackar skit när jag vänder ryggen till, jag vet att de egentligen känner att de inte riktigt vet vart de har mig. Jag känner mig så sviken och förvirrad att jag ibland inte vet vart jag ska ta vägen.
 
Angående pojkvän och killar i övrigt, det är där jag känner av detta mest. Många killar skriver med mig enbart för att jag ser bra ut, och när jag märker det blir jag ledsen. De säger att jag är snäll, men kom igen, snäll? Är inte det ett tunt ord när det finns så många fina beskrivningar idag? Det låter bra, visst gör det, men det döljer inte vad de egentligen ser för jag märker det så väl. Jag har varit med om det tillräckligt många gånger nu. Jag vet att jag är en speciell person som kan vara svår att ha med att göra. Jag är mycket känslig, tänker för mycket och har mycket åsikter om saker och ting. Saken är den att många killar aldrig ens märker det, de har bara ignonerat det och mig som person för att fokusera på en sak: Hur jag ser ut. En gång har jag träffat en kille några månader fast jag inte tyckte om honom, men jag tyckte däremot om att han gillade mig för den jag var och inte den jag såg ut att vara. Jag känner mig som en hemsk människa för detta, men när jag vänder på det så gav han mig ändå någonting och det var trygghet.
 
Det jag vill säga med detta: Tro inte att mitt liv rullar på så bra som lite bilder och text får det att verka som på bloggen. För om jag skulle skriva aggresiva inlägg så fort jag kände så här med en människa skulle besökssiffrorna sjunka till 0. Jag kan inte säga att jag är mig själv till 110 % här på bloggen om jag inte berättar för er vad jag tycker är kämpigt i livet eller jävligt orättsvist. Vad tycker jag då är kämpigt? Jo, att det finns så få som tycker om mig för att jag är jag. Jag älskar mig själv för att jag under det senaste året blivit mycket mer självsäkrare och helt enkelt trivs med mig själv. Jag vill bara att fler sak se vad som finns innanför utseende och dömande tankar. För där finns Jag.
 
Jag hoppas inte att jag skrämde iväg er nu eller att er positiva bild av mig vändes till negativ. BAMSEKRAM

Nyårsklänningar

Är just nu inne i det vanliga beslutet trots att det är nästan två månader kvar: Nyårsklänning. Nyårsafton för mig är GLITTER rätt igenom. Inget nyår utan glitter, därav ingen klänning utan glitter. Vad tycker ni? ♥

200 days

Idag firar jag och tandställningen 200 dagar ihop. Fattar inte att jag har stått ut med alla blåsor och övrigt som vi inte behöver gå in på... Kanske står jag ut med cirka 200 till!

Bildfavorit

Vill bara visa er en av de bästa bilderna jag vet. Galet mycket glädje och galet mycket kärlek.
 
Denna veckan har varit fullproppad med skolarbete. Naturkunskapuppsats x2, labbrapport, rest-prov i naturkunskap, inlämning om cancer i naturkunskap, svenska muntligt nationella, affärsplan till UF och så en psykologiuppsats på det. Tycker jag förtjänar några avsnitt av Gossip girl och en kopp med oboy!
 

Arizona Bra

Den vänstra: fin. Den högra: snygg. Ohhh vad jag tycker om dem. Gulligt och snyggt på samma gång!
 

En beroendeframkallande serie

Så mycket som jag älskar den här serien. Herregud.

Onsdagsmys

Promenad, god mat och hockey. Mycket bra onsdag om ni frågar mig!


Happy Birthday Beautiful

Idag fyller Evelina 17 år! Jag är så glad att jag genom träningen får spendera mer tid med henne, när vi inte sjunger jullåtar för tidigt på året i bilen hem har vi djupa samtal och diskussioner om viktiga saker i livet. Nu är det bara ett år kvar till din stora dag. Jag har sagt det innan och jag säger det igen: Det är inget speciellt med att bli 18, det kostar bara massa pengar. Så ta vara på ditt sista år som bortskämd. PUSSSS ♥
 

Pluggfika

Tog en pluggfika och sällskapades sedan av min lilla Sara. Allt plugg är den stora anledningen till min frånvaro här, och jag ber om ursäkt för det, men det är så himla mycket nu innan jag åker utomlands. Hoppas ni kan ha lite överseende med det!

TIPS / HJÄLP

Kommer ni ihåg adventskalendern jag hade på bloggen förra året? Funderar på att ha något liknande i år, men vill inte kopiera någon annans eller att någon kopierar min i år. Så har ni tips på hur jag kan göra den lite personlig? Kanske kan ni kommentera ämnen här som ni vill att jag ska ta upp? Snäääälla hjälp, det var så himla roligt att skriva den förra året!

November 2011

I november 2011 var jag glad, sparade godiset till helgen, hade många mysiga kvällar, önskade jag kunde pausa/spola tillbaka/spola fram i livet, jag åt godsaker, festade med saris, firade första advent, pluggade för mycket, fick ett pepparkakshjärta av min lillebror och var utomlands. November 2012, du har mycket att nå upp till.

RSS 2.0