Mathias sweet 16

I tisdag var det dags för Mathias att ta sig ännu ett steg närmare 18-årsdagen. Vi firade honom hemma med mormor, morfar, Lina och Vincent. Åt för många av mormors semlor och fick inte så mycket marsipan som jag ville på min tårtbit, de där vanliga kalasproblemen alltså... Haha.
 
Igår packade jag lite, var ute en sväng i det underbara vädret, tog lite beslut för framtiden, fikade med Linda och avslutade kvällen hos Linnea. Himla bra dag. Idag har jag däremot lite resfeber åt alla håll. Glad, stirrig, glad, stirrig ungefär.

Hej Igen

 
På fredag åker jag och Maja äntligen till Thailand. 90 dagars väntan tog slut fortfarande än vi anade...
 
Här händer det lika lite som vanligt. MEN, när jag kommer hem från Thailand blir det förändring. Det har varit mycket jobb nu, jag har inte riktigt haft samvete att ligga hemma och lata mig när jag ska åka utomlands och minst sagt lata mig i 15 dagar. Men efter Thailand som sagt, då finns det ett löfte om att jag ska ta mig mer tid. Jag ska vänja mig av med alla måsten som jag inbillat mig finns. Unna mig mer tid helt enkelt.
 
Det kan hända att det dyker upp ett inlägg innan jag åker på fredag, eller under tiden jag är i Thailand, men jag vågar inte lova någonting. iPaden ska självklart med så att jag kan se Djurgårdens matcher, avgörandet i Melodifestivalen samt filmer under den långa flygresan...

Relaxlördag

Några bilder från i lördags när Linda, Matilda, Anny och Jonna kom ut till mig för en mysig eftermiddag och kväll. Vi började i hotellets relax med vin och frukt, fortsatte med middag, skratt och skitsnack samtidigt som vi kikade med ett öga på Melodifestivalen. Linda och Matilda sov över, gud vad jag älskar att ligga och prata om allt möjligt långt in på nattimmarna innan man ska sova. Blev en helt perfekt lördag enligt mig.
 
Idag ska jag kolla lite på OS, invänta solen som jag hört ska komma fram för att kunna njuta av den under en pw och i eftermiddag ska jag fika med Jonna innan jag drar till Friskis. En riktigt go ledig dag!

En Ledig Dag

Har en lugn och skön tisdag på hemmaplan. Längesen jag tillbringade en ledig dag hemma. Dagen har hittills bestått av en lång pw med mamma, pannkakslunch och nu ligger jag och lyssnar på min MYSIGT-lista och läser mig till lite träningsinspo. Evelina och jag ska dra oss till Friskis senare ikväll, har blivit ganska dålig på att träna där. Tråkigt när man har ett träningskort på ett så bra ställe... Ändring på det!

ALDRIG MER

 
Efter att ha sett denna bilden ville jag bara spy!!!! Hur många cheeseburgare, McFeast med mera har jag inte tryckt i mig under mina levnadsår? Detta är så äckligt. Jag har fattat att dessa burgare är onyttiga, självklart, men så här? Så nu har jag bestämt mig: jag ska aldrig mer äta hamburgare från Donken. Så motiverad och bestämd till något har jag aldrig varit. USCH!

Förra Lördagens Fest

Några bilder från i förra lördagen. Åt tacos (andra gången den helgen) tillsammans med Jonna och Anny innan festen drog igång på riktigt. Vi satt i timmar och varierade mellan skrattanfall, djupa samtal och allmänt mycket flummigheter. De här två tjejerna betyder så obeskrivligt mycket för mig och just nu är jag extra glad att jag har dem. Har flera gånger under veckan velat spola tillbaka tiden till just de timmarna när vi satt och åt middag. Får leva på både det och festkänslan från denna kväll ett tag för nu blir det inte utgång förrän slutet av mars, kanske till och med april... Men men, slår man ut alla drinkar jag och Maja ska klunka i oss i Thailand blir det nog som cirka 4 utgångar här hemma... Ohh... Längtar!

To Die For

När man ska utomlands hör det till att köpa lite nya bikinis. Tro mig, det har jag gjort. Ovan har ni en av dem, dock bara en överdel då jag tycker underdelen till dessa är på gränsen till porriga. Såna nederdelar har jag liggandes i lådan för stringtrosor. Den är så himla skön!!!! Längtar tills jag får matcha den till lite solbränna... Från To Die For.

Blandad Sallad

Ovan ser ni gårdagens lunch. När jag är hemma själv på dagen tycker jag om att fixa till lite extra god lunch, oftast något som inte hade gjorts om hela familjen varit hemma.
 
Ikväll väntar jobb, liksom imorgon och på söndag. Har ett fullspäckat schema som vanligt, men det är skönt, avskyr att vara rastlös... Innan jag börjar jobba hade jag tänkt hinna med en pw, några övningar ute i gymmet och framförallt hinna umgås lite med min bror Mathias. Vi har inte träffas sen förra fredagen. jag har jobbat mycket och han har gått i skolan samt spelat hockey. Jaja, trevlig helg allihopa!

Allt jag behövde i fredags

I fredags hade som sagt Evelina och jag myskväll. Vi började med intensiv hårdträning i gymmet, allt blir så mycket jobbigare när man är två och verkligen peppar varandra. Tummen upp till Evelina för hon är riktigt bra på att peppa! Sedan bastade vi medan vi diskuterade igenom allt jobbigt och allt underbart. Vi avslutade kvällen med chokladfondue, mhm.... Fick en sån idiotlängtan till sommaren när jag smakade på jordgubbarna. Det är inte långt kvar nu kompisar!

Bring The Night On

Ikväll är det äntligen utgångsdax för min del! Är ju ingen sån som vill gå ut varje helg, tycker det är både ohälsosamt och oekonomiskt +++ att det blir så jäkla mycket roligare när man väl går ut. Som nu t.ex. - jag har inte varit ute sen nyårsafton så det är inte konstigt att jag speedar som jag gör just nu. Ovan ser ni två nya inköp under kategorin party. Kjolen är från Gina och köptes mest för att den kostade 49 kr och var glittrig i snygga färger. Skorna köptes lagom till nyårsafton, från NLY shoes.
 
OBS: inte kvällens outfit.

RSS 2.0