kl 16:55

Hittade en bild från i lördags. Det var sista utekvällen jag kombinerade med att ha gått upp kl 5, varit i ett varuhus fullt av folk en hel dag, stressat om vilka kläder jag ska ha, hur jag ska sminka mig and so on... Det hade gått i ettan, men inte i lördags.

Morgonmys

En enligt mig ganska lyxig frukost. Vanligtvis brukar jag äta äggröra eller en tallrik fil med massa frukt, men detta var lite annorlunda. Kräm är kanske inget jag rekomenderar på morgonen, det var lite för sött.
 
Igår var jag hos min prinsessa Linnea hela dagen. Vi käkade pizza, gottade oss med Ben & Jerry's och snackade om ALLT. Behövdes, tack så mycket finaste du! Idag står plugg och Gossip girl på schemat.

Stockholm Stockholm

Jag kan inte sluta lyssna på Darins version av Pugh Rogerfeldts "Stockholm". Darin är en av Sveriges bästa artister, utan tvekan. Är för övrigt fortfarande kär i honom sedan han var med i Idol....  år 2004!

6 år!

Igår var det den här godingens tur att fylla 6 år. Det firade med Happy Meal och prinsesstårta framför missade avsnitt av Solsidan.

Söndagstanken - Vänner

Söndagstanken fick bli en måndagstanke och jag beklagar detta. Orkade verkligen inte tag i någonting igår. Hör av mig senare ikväll för nu ska jag skjutsa min brorsa till hockeyträningen.
 
Vänner då och nu. Man passar varandra i en viss tid, sen växer man ifrån varandra. Trots att det är en stor skillnad på när jag var 14 och 18. 4 år, kanske de viktigaste åren i mitt liv. Jag lärde mig vem jag kunde lita på och tvärt om. Jag tror jag behövde gå igenom alla de där tjugotals vännerna för att tillslut stå vid de perfekta. Det gör jag. Ingen är den andra lik och jag är inte lik någon av dem heller. Alla gillar inte varandra, men jag gillar dem. Alla har sina brister, men det matchar deras fördelar.

Tidinställt

Beställde två par shorts och en klänning från nellys rea i tisdags. De är tänkta att fylla upp resväskan om några veckor eftersom inköpet av sommarkläder inte blev så stort i somras. Me like!

MIN FREDAG

Jag har hunnit baka chokladbollar, ta en promenad, läst både bok och tidning, ätit en av mina favoriträtter, bytt till vinterdäck på min kära bil, kollat på tv-program och kokat ägg kl 22. Varför har jag kokat ägg undrar ni nu. Jo, imorgon ska jag och fyra andra brudar till Ullared. Är inget större fan av Ullared så, men när de frågade kunde jag inte tacka nej. Tycker ju trots allt det är mysigt där och mysigare blir det med dem! Kommer bli en bra morgondag, det är jag säker på. Godnatt ♥

HÖSTLOV

Frukosten jag åt tidigare idag, bättre start på dagen var längesen jag fick. "Du har inte uppdaterat din blogg!" - Nej, det har jag inte gjort så mycket denna veckan. Om jag ska vara ärlig så vet jag inte varför. Det har varit mycket men ändå lite. En bra vecka men samtidigt en lite seg vecka. Nu är det i alla fall ÄNTLIGEN höstlov.

Box + sushi

Efter ett pass box med Anny känner jag mig värd det jag tycker om mest, sushi. Tänkte ge er ett inlägg ungefär som "tar en paus till livet rätt ut sig" men sen tänkte jag att det är dags att sluta deppa och börja peppa. Så här syns vi igen imorgon. Sov gott!

Snabbinlägg

Mitt första snabbinlägg (det man skriver från startsidan) kommer här! Min mobil är inom kort urladdad och eftermiddagen och stora delar av kvällen ska tillbringas i Jönköping. Därav ingen uppdatering mer än detta. Den var dessutom dålig igår så jag kände att jag var skyldig er ett inlägg!

Söndagstanken - Då Och Nu

Har ni någon gång läst er dagbok från t.ex. 5an? Det har jag, många gånger. Då 'älskade' jag en kille jag varit ihop med i en vecka, avskydde en kompis för att hon köpt en likadan tröja som jag och hade raseriutbrott (hoppas att det berodde på tonåren) på mina föräldrar minst 3 ggr i veckan. Av detta kan man konstatera att det är tur att saker och ting har ändrat sig, men ändå inte. Jag blev vuxen så himla fort, det känns ju som om det nyss var första dagen i sjuan. Vad hände däremellan? Jo, en hel del. Många av oss har nog blivit mer självsäkra, känner sig själva bättre, har hittat vännerna man trivs med, har gjort dumma saker som de ångrar, gjort roliga saker som de skrattar åt än idag, haft en fin stund med en kille/tjej som de (förhoppningsvis) minns tillbaka på med ett leende osv.. Man kan tycka att åren sprungit förbi, men det är BARA för att man haft så jäkla mycket att ta hand om under den tiden. Bra som dåliga saker. Tänk tillbaka och försök minnas personen och saker som hänt sedan t.ex sjuan. Det bara ploppar upp mer och mer, eller hur? Tonåren är en dramatisk ålder där vi och vår omgivning ändras. Det dumma som jag gjorde var att göra allt 10 gånger mer dramatiskt än vad det redan var. Jag är än idag lite dramatisk av mig, men på en jämn nivå. Det ska ju hända saker, helst oväntade saker. Man måste röra om lite i grytan så att man inte fastnar i vanor, DÅ springer inte åren förbi.
 
Jag är glad över att saker utvecklas till det dem är idag, men de hade aldrig gjort det om jag inte hade genomgått all skit och alla förändringar. Om jag inte gjort det hade jag fortfarande 'älskat' en ny kille varje vecka, varit arg på kompisen för småsaker och haft onödiga tjaffs med mina föräldrar. Tack för att du finns, utvecklingen.
 
 
 

Kusindag

Idag har jag och min söta lilla kusin shoppat kläder och käkat gott på Mc Donald's. Efter det körde jag ett skivstångspass och nu ligger jag helt död i soffan framför hockeyn. Svettas, mår illa och är allmänt seg. Med andra ord bättre att stanna hemma ikväll.

Dör skodöden

Är egentligen ingen större skoälskare, men jag föll pladask för dessa! Hur snygga är dem inte? Sen nitar kom in i hjärtat vet jag inte heller, men jäklar så snygga!

Lila lila lila

Kände mig lite extra pigg att matcha idag (är helt hopplös med det vad gäller träningskläderna) och satte ihop mina lila strumpor med ett lila linne. Nu: Medel/kraft med Evelina och Emelie.

Färgglatt

Klickade tillsammans med brorsan hem lite färgglada badkläder och ett par shorts inför utlandsresan. Mathias plagg är de gula om någon hade svårt att skilja dem åt. JAG LÄNGTAR IHJÄL MIG!
 
Idag är jag hemma, kände att min kropp och mitt huvud inte riktigt var med mig idag. Ska ägna dagen åt Gossip girl och Naturkunskap, sounds good. Hoppas på att piggna till lite så jag kan ta en promenad senare.

Something borrowed

Såg 'Something borrowed' när jag var hos farmor och farfar senast. Mycket mysig och trevlig film måste säga, blev nästan lika kär i den som jag blev i '27 dresses' (ÄLSKAR DEN FILMEN!) Ska nog se båda dessa på höstlovet under en gosig filt, ja det ska jag!

One Note

Måste måste tipsa er om en app (som Sandra tipsade mig om när jag sa att jag var en galen planerare) som är riktigt bra! Förr skrev jag upp sådant i anteckningar och så tog jag bort det när det var gjort, men när man kryssar för det så här ser man att det verkligen är gjort

MONDAY

Vi slutade lite tidigare idag och då bjöd Sandra mig på skagenmacka, så himla gulligt och SÅ HIMLA GOTT var det! Nu ska jag slänga i mig lite käk, plugga lite och sen träna rygg/mag-gympa.
 

Söndagstanken - Singellivet

Kärlek, fy farao vad fint det är. Men om man är singel som jag, om man egentligen vill ha någon att skämma bort, om i stort sett alla ens vänner har pojk/flickvän - vad gör man då? Jag har insett att det är lönlöst att leta, så den uppgiften har istället mina vänner tagit över. Man får se det fina i singellivet istället (nu kände jag: vem försöker jag lura?) meeeen, jag kom faktiskt på en del punkter tillslut. Jag kan t.ex. ta den kärleken jag skulle ge till någon annan till mig själv och därmed älska mig själv lite extra mycket, jag kan köpa 3 st Ben&Jerrys istället för att bjuda ut en pojkvän på middag och jag har tid över som egentligen skulle gått till pojkvännen som jag istället kan ge till mig själv. Det där lät inte särskilt övertygande. Snarare låter det som om jag försöker fylla ett tomt hål som egentligen inte behöver ses som ett tomt hål. Nu för tiden är jag inte så kräsen som förr, trots det duger ingenting som mina vänner föreslår, det finns alltid något som inte lockar - betyder det att jag egentligen inte behöver någon? Är det ett falskt behov hos mig som väcks bara för att jag ser mina vänner och andra i min omgivning bli kära? Jag tror det. Egentligen stortrivs jag med mig själv, det är trots allt mig själv jag ska leva med resten av mitt liv och inte någon pojkvän jag skaffar i 18-års ålder bara för att skaffa någon. För vem sa att man ska ha en partner när man är 18 går och går sista året på gymnasiet? INGEN. Det har bara blivit en dum jäkla önskan. Haha, nu lät det som om jag tänker hitta på jävelskap det kommande året, men så kul ska vi inte ha det.
 
 

Yesterday

Hade lite popcorn-party med lillebror och senare myskväll med familjen. Bra lödag!

Söndagstanken

Satt och funderade lite över hur jag ska få fram mer tankar, känslor och allmänt mycket personliga grejer som ni ville. Då kom jag på den briljanta ideén (enligt mig själv) med att ha en kategori jag kallar "Söndagstanken". Det innebär precis som det låter - varje söndag får ni ett inlägg där jag delar med mig av lite tankar. Det är den dagen i veckan ni är flest här och det är också den dagen som jag har mest tid att sitta och skriva av mig. Perfekt! Yepp yepp, vi startar imorgon då.
 
Ikväll: Myskväll hemma med familjen. Kommer kännas tomt utan mina vänner när Körslaget börjar, det har trots allt blivit en tradition.

En Galen Förändring


FRIDAY

Gillar de här två linnerna från Club L stenhårt, det högra slår de flesta kategorierna.
 
Idag startade jag dagen kl 06:30 med simning. Borde fortsätta med det för jag blev sådär skönt pigg/trött, om ni förstår? Just nu lyssnar jag på Lilla Sällskapet, ska snart plugga vidare. LOVE

Mellis

Pausar lite mellan passen för mellanmål!


BIKINI

Idag drömmer jag mig bort mot värmare klimat. Nu är det inte så långt kvar tills jag slipper kalla Sverige ett litet tag. Funderar på vilken/vilka bikinis som ska få följa med, sommaren 2012 bjöd ju inte precis in mig till att köpa en ny bikini...

God Damn You're Beautiful

Kan man annat än älska den här låten? Nej, jag tror inte det. Så himla fin, ohhhh!
 
Nu ska jag snart till frissan för lite toppning och göra mig av med min enorma utväxt. Jag älskar att klippa mig, bara sitta stilla i en stol och låta någon annan pilla med håret.

Tisdagsmorgon

Har äntligen hittat min sladd till kameran, så nu blir det lite mer ordning på bilderna. Otroligt god frukost ovan. Jag har nämligen slarvat lite med frukosten de två senaste veckorna, men nu är det ändring på det! Next up: School.

.

 

Jönköping

Pausar på A6 med en glass innan vi åker vidare för att se Mathias match. Gillar söndagar!


Taken 2

Igår var jag, Sara, Olivia, Branne och Sebbe på Taken 2. Ni som inte sett den - SE DEN! Sjukt bra film, inte lika bra som ettan, men galet bra ändå!

Balfrisyr

Sparar ner alla bilder jag ser på håruppsättningar inför balen, här är två av dem. Tycker inte det är roligt med hår, smink och sånt egentligen, men just inför balen hittar jag en massa inspiration. Hoppas Hanna fortfarande vill göra min frisyr, för det skulle vara pricken över i:et. Ohhh vad roligt det ska bli!!!!

Bra avslut på en bra fredag


Summer 2012

Minns tillbaka på några av sommarens bästa kvällar. Saknas gör dock Linneas 17-årsfest, riktigt lyckad kväll!

Myskväll med mami


"Nystart"

Har kikat lite på era kommentarer om vad ni vill ha mer av, ha kvar, ta bort osv. Fick sjukt mycket respons, tack så mycket för det!
 
Ni kommer att få se mer:
♥ Tankar och åsikter
♥ Personligt och känslor
♥ Vardag / Helger
- och även lite kläder, kanske träning (lovar absolut ingenting på den fronten) och fler bilder. Det sistnämnda är lite jobbigt eftersom kameran och jag inte är bästa kompisar. Haha!

kl 20:10

Tog en gofika med de här två brudarna för att samla krafter för lite träning. Salamimackan på Cecil rekomenderas starkt! Nu: MAT!

Favoriter / Green Day

 

Debbie Dress

Så jäkla snygg klänning! Problemet är bara att jag inte ska trycka in fler klänningar på klädstången för de kommer sällan till användning ändå. Men håll med om att den är läcker?
 
Fick tidigare idag ett MMS med en lista på massa killnamn, förstod först ingenting, men sen ljusnade det. "Du får kolla upp dem både på Facebook, twitter och instagram. Anteckna utförligt så får du berätta vad du tyckte imorgon" - Mina vänner vill nämligen att jag ska skaffa pojkvän och ibland undrar jag om inte de är sjukaste på jorden. Haha! Godnatt ♥

Oktober 2011

I oktober 2011 åt jag god frukost, köpte massa nya kläder, såg en romantisk film på bio, påbörjat ett godisförbud med Sara, varit kär i en helt fantastisk människa, räknat ner dagarna till en utlandssemester, tagit söndagspromenader, ätit sushi för andra gången i mitt liv (och nu är jag beroende) och köpt en söt mössa som aldrig kom till användning på grund av den dåliga vintern. Denna månaden är svårslagen, men kanske kan oktober 2012 bli bättre.

RSS 2.0