@ home

Nu är jag hemma efter nästan en vecka i Sthlm. Väl hemma tänkte jag skriva några sista ord på en uppsats i naturkunskap, men givetvis vill inte någon av datorerna det. Så skickade den som det var och håller tummarna för att läraren är på bra humör imorgon när jag ska förklara mig.
 
Tack för era kommentarer ur mitt ganska hotfulla inlägg (läste igenom det nyss och insåg att det lät lite som ett hot "kommentera annars drar jag" typ) Jag menade det inte som ett hot utan är jättejätteglad att jag fått lite respons, mer sånt tack!

-

Nu för tiden tänker jag ofta "Varför bloggar jag? Vems skull gör jag det för? Min egen eller de som läser?" men jag kommer aldrig fram till ett vettigt svar. Jag tycker det är kul, men jag vet inte riktigt vad jag tycker är kul. Jag skulle däremot tycka det var ännu roligare om jag fick lite kommentarer på det jag gör, respons så jag orkar göra det fler gånger. Så nu ber jag er, en gång för alla, ge mig lite respons! Kanske är ni bara här anonymt och kikar in av ren nyfikenhet, och det är helt okej, ni får gärna vara anonyma men bara ni yttrar er lite. Tack tack tack! 
 
♥ Vad vill ni läsa om? Mer personligt eller mer ytligt, mer vardag eller mindre vardag, mer kläder eller mindre kläder, mer musik eller mindre musik, mer om känslor och tankar eller inget sånt alls. 
 
Får jag mer respons på det jag gör, bra som dålig, kommer jag få motivationen att göra fler såna inlägg eller tänka om. Då kommer det aldrig (eller kanske ska säga oerhört sällan) finnas dagar då inläggen ligger på 0 st. 
 
 

TIPS

Många av er läser säkert redan den här söta tjejens blogg, men kanske inte alla. Hon är tre år yngre än mig men jag kan trots det inte sluta läsa hennes blogg! Den är snygg, fräsch och varierande. Mycket imponerande och väldigt bra! Ni hittar henne HÄR

Sthlm med världens bästa klass

Vi har ätit massa mat, shoppat, haft långa samtal på rummen, sett teater på Dramaten, spelat Twister, väntat på mat som vi aldrig fått, haft lite frisörsalong, haft lite klassfest, poserat bredvid diverse saker, gått spökhuset på Grönan, varit på långtråkiga studiebesök och somnat (bildbevis på Löken) och mycket mycket mer! 
 
Känns sorgligt att veta att detta var en av de sista resorna med klassen. Det låter överdrivet och smörigt, men fy fasen vad jag älskar min klass. Många av personerna i den skulle jag aldrig klara mig utan. Vilka solstrålar och vilka vänner. 

Tillbaka

Har haft 3 helt underbara dagar med min fina klass i Sthlm. 3 dagar kändes dock för lite så jag stannar hos farmor och farfar över helgen och ska bara ta det lugnt. Så idag åkte myskoftan på, tänkte vänta ut regnet för att ta en promenad och göra lite naturkunskap så länge. 

Packa packa packa

Såhär kan det se ut när jag packar. Kläder över hela sängen, en gapande tom väska, nästan tomt på klädstången och precis vid öppningen på väskan: GIFFLAR! Detta ägnar jag min måndagskväll till för imorgon åker jag, klassen och SP10B till Stockholm!!! Jag ska stanna över helgen, därav den enorma väskan.

Söndagsmys

Igår var det söndagsfika hos Malin med Jennika och Maja, så himla mysigt och en perfekt paus i mitt plugg. Kikade även på lite fotboll, såg dock tungt ut för hemmalaget när de förlorade med minst 14-1 (slutade räkna där ungefär). Kvällen bestod av kvällspromenad med mamma och bastubad.
 

modekungen

Ny snygg modell och modekungen levererar som vanligt på toppnivå. Jag älskar att checka in deras lookbook!

Just nu

På senare tid har jag insett att mina vänner spelar en otroligt stor roll i mitt liv. Det kanske blir så när man inte haft pojkvän på ett tag, haha. Hur som helst... Jag har många vänner som jag skulle göra allt för, tyvärr hjälper det inte alltid. Just nu har jag 2-3 vänner som mår riktigt piss rent ut sagt. Det enda jag kan göra är att lyssna och stötta. Det räcker inte för mig, deras problem löser sig inte bara för att jag bryr mig. Jag håller på att bli galen, jag tycker så frukstansvärt synd om dem. Livet är orättvist, men det är lätt att säga. Sanningen är den att de förtjänar så mycket mer än dessa ständigt återkommande problem. Det är kloka vänner som aldrig satt sig själva i problemen utan drabbas själva. Det spelar heller ingen roll att jag visar empati med detta inlägget, men jag vill få ur min ilska över att jag hade kunnat ta en tiondel av deras skit utan att må särskilt dåligt, problemlös som jag för tillfället är, men det går tyvärr inte. Usch, fan.

Mot Växjö


FRIDAY


19:06

Gammal bild, men jag tycker om den så den duger nu med.
 
Vilken häftig uppdatering blogg.se har gjort, jag tycker den är riktigt ball. Kanske kikar in här lite oftare tack vare den, vem vet. Ta bilder direkt från instagram kan man göra med, inte illa. Imorgon har jag sovmorgon till kl 11:30, det är torsdagslycka det!

Effektiv dag


Idag har jag och pojkarna varit på möte på banken och bland annat öppnat ett konto till vårt UF-företag, spännande! Nu sitter jag här med en tallrik sushi och massa plugg, men jag gnäller inte!

Jag saknar....


... den här studen. Vi hade haft en helt grym och galen vecka på peace&love. Jag åt min ungefär femtonde thaibox på 5 dagar och ångrade att jag inte tog pannkakor med glass som de andra. Förväntansfulla på sista kvällen som innehöll HOFFMAESTRO och RIHANNA! De där 7 timmarnas väntan gjorde ingenting och gör mig ingenting idag heller. Dags att boka peace&love 2013 I think!

GODNATT


GRATTIS BABE


Idag fyller min otroligt vackra vän Olivia 18 år! Gissa om detta ska firas hårt i Sthlm om två veckor! Hoppas du får världens bästa dag, det förtjänar du ♥

Last night


Igår var det utgång i Växjö som gällde för mig, Jennika, Anna, Fia och Emelie. Det var Annas sista i Sverige på ett bra tag tyvärr. Väldigt rolig kväll och kul att testa lite nya ställen utöver Vetlanda Stadshotell. Nu måste jag duscha, ikväll är det Körslaget hemma hos Sara som gäller tillsammans med några favoriter!

Sorry sorry sorry


Har under veckan inte haft tillgång till en dator vilket passade bra eftersom jag inte haft något att skriva om. Har testat på lite nytt denna veckan, eller rättare sagt vänt om totalt. Jag brukar gå upp i tid, gå till skolan, träna, plugga, lägga mig tidigt. Denna veckan har jag inte gjort något av det förutom att vara närvarande i skolan. Ville testa eftersom jag känner mig så tråkigt med mina rutiner. Resultat: På måndag går vi in i rutinerna igen!

Två år sedan


Idag är det exakt två år sedan den här festliga bilden togs. Insparken i ettan, ja herregud! Får en bra känsla i kroppen när jag inser att jag tycker om tjejerna på bilden lika mycket idag, om inte till och med lite mer. Puss

Leopard


Jag tycker om mina leopardleggings så himla mycket! Tyvärr har de inte kommit till användning än, men det kommer dagar för dem också.

PARTY

Mot Sandra för tjejmiddag och sen vidare på klassförfest! Perfeeekt


Myyyys

Efter träningen åkte jag ut till min kära vän för en myskväll framför tv:n. Imorgon är det kortdag i skolan och fest på kvällen, bra bra bra!


Ikväll skiter jag i allt

Nya favoritlåten, hon är grym den där bruden! Bra bra bra

Onsdag

Nudlar, fanta och lite betalning av kläder. Perfekt kombination (eller rättare en kombination som måste finnas för att få de sistnämnda gjort). Dagarna bara flyger fram, snart är det fredag och party!!!

Morgonmyser


Utnyttjar min sovmorgon på bästa sätt. Om ni inte har läst "Hundaåringen som klev ut genom fönstret och försvann" - så gör det!

New new new


Köpte enligt mig själv ett riktigt snyggt linne igår när Linnea och jag var i Växjö. Efter en lång dag med shopping och massa mat var det väldigt skönt att slå sig ner i biostolen. I fredags var jag, Jennika och Maja hemma hos Malin. Vi åt skräpmat, snackade och hade det allmänt mysigt!

RSS 2.0