Kalas i efterskott

Igår blev jag firad i efterskott av Emelie och Evelina! Alltså, Evelinas cheesecake är så himla god!!! Blev en mysig kväll med mycket snack och skratt!

Lördagens party

Några bilder från lördagens fest, lika roligt som på fredagen vilket aldrig hänt tidigare! Har varit lite seg efter helgen då jag inte har vanan inne för att hålla igång så här i två dagar, men jag har haft såååå roligt!!! 

Just nu

Efter en sömnig och lång dag på jobbet, promenad och lite gym med Malin samt städning av rummet är jag så värd detta! 
 
 

Söndagstanken - Att glida på en räkmacka

På sommaren är det mycket som händer på olika håll och med olika människor. Ni som tillhör ett eller flera gäng vet att man har "sina platser". Liksom man har sina olika personligheter så bildar dem en plats åt en. En plats kan t.ex. vara att glida på en räkmacka fram, låta alla andra fixa och planera. JAG AVSKYR SÅNT. Ibland är jag den mest drivande, ibland inte. MEN, jag försöker att hjälpa till, försöker att försöka. Jag förstår inte att man kan ha samvete att bara glida på ett bananskal medan man ser hur andra sliter och faktiskt försöker. De som är drivande tar oftast på sig den rollen ganska snabbt och man behåller den med, även om det är ofrivilligt. Man kanske inte är någon planerare, man kanske inte är så bra på att hitta lösningar, men fråga då vad man kan göra istället. Den som planerar har säkerligen fullkoll på vad som ska fixas och så har man ett uppdrag. Alla måste inte bidra för att det ska bli något, men i längden och för stämningens skull tror jag på att alla borde bidra. Jag kan bli tokig på folk som bara "aha, är inte det fixat...?" när man har kämpat och kämpat för att lösa så mycket man kan. Man kommer inte komma långt bland andra människor om man inte kan ha delat ansvar och se möjligheterna själv.

PARTY

Ikväll är det fest igen för första gången sedan midsommar. Olsmässan och jag är taggad till tusen! Hoppas ni också får en bra fredagkväll! 
 

eleven.se

eleven.se är min nya favoritsida vad gäller smink och andra produkter. Bästa tänkbara leverans med ett dygn (och då är det verkligen ett dygn) och bra utbud på produkter. Med i detta paket följde body spray och body loation från Victoria Secret + lite mascara från Maybeline New York (mina favoriter!!!) Rekomenderad sida med andra ord!
 
 
 

Tänkvärt

 

Gårdagskvällen

En trevlig och bra gårdagskväll i Växjö igår med god mat, trevligt sällskap och en fantastiskt bra film! Ni som inte sett Känn ingen sorg (med Håkan Hellströms låtar) - SE DEN! Man behöver inte gilla Håkan för att älska den! Har en ledig dag idag, tog en välbehövlig sovmorgon, hämtade ut mitt paket från nelly och ska snart träna för att sedan jobba kväll. Ha en bra dag!
 
 

Känn ingen sorg

Ska snart bege mig mot Växjö för bio! Äntligen ska jag få se "Håkan Hellströms" film! 
 

Snart i min brevlåda

Passade på att fynda hem lite favoriter under Nellys STORA rea. Allt hamnade i varukorgen och det var en sorg att behöva rensa den. Det ovan + en klänning till blev i alla fall resultatet som (förhoppningsvis) ligger i min brevlåda imorgon!!!
 
 
 

Kvällspromenad

Evelina och jag försöker att gå en längre runda minst en gång i veckan (vilket vi klarat i tre veckor så hoppas det håller i sig). Jäklar vad jag tycker om kvällspromenader i solen med en bra kompis, tiden och stegen bara flyger iväg. Just nu: äter upp chokladen jag lämnat till pappa, som han lämnat till mig. Otur.... verkligen.... MUMS!
 

Packa packning

Det här en en snabb bild som flyger upp som en snabbupdate då min iPhone är på lagning och min iPad får ta över första platsen som favorit. Bara över ett dygn dock. Packningen ska med till Öland där jag ska tillbringa min helg (ska bli så skönt!!!!) Idag: jobb, träna, laga pizza, mys med Malin! Bra dag! 
 

Årets första picknick

Idag hade Sara och jag picknick nere vid sjön! Vi köpte på oss allt vi var sugna på och åt upp nästan allt, jag är väldigt väldigt mätt nu! En bra dag och ett fint återseende med andra ord! 
 
 
 

Två nya

Här är min favorit bland mina sommaroutfits just nu. Båda nya, topp från BikBok och vita jeans från Dr.Denim. Jag ääälskar jeansen. Så sköna och så snygga!
 

Lovely Friday

Ursäkta att jag inte bjuder på en roligare bild. Men jag sitter inte i solskenet som ger det perfekta ljuset, jag äter inte massa färgglad frukt och jag är inte särskilt välvårdad idag. Så om sanningen ska fram: Jag sitter inomhus med en chokladask och ett glas mjölk framför 90210 och ÄR HELT FAST!
 
Kikade för övrigt in Friskis höstschema innan och blev så taggad att jag beställde hem lite träningskläder. Kan knappt bärga mig tills jag får komma in i rutinerna igen, det här tar död på mig!
 

19 years old

Äntligen är jag 19 år och ett år närmare 20! Jag har haft nedräkning sedan det var över 100 dagar kvar, är fortfarande en sån där brud som längtar ihjäl sig till sin födelsedag, trots min ålder. Det är kul att ha en dag som man kan kalla sin egen dag. Så vad ska jag göra av denna efterlängtade dag? Tänkte faktiskt gymma lite och göra av med all energi som finns inom mig just nu. Sedan ska jag för första gången äta på Sandsjöbaden tillsammans med Anny, har längtat efter att få smaka den omtalade plankan men också efter att få träffa en av de finaste brudarna på denna jord. Avslutningsvis kommer släkten på mammas sida på lite födelsedagsfika. Japp japp, bra födelsedag om ni frågar mig! ♥
 

Massa nytt

Lite av det jag köpte på Öland. Var på tokshopping-humör så det blev en del. Som ni ser behöver jag inte fylla på med smycken på ett tag. Men blev kär i varenda smycke jag såg så är ändå glad att det "bara" var dessa som kom med hem.
 
 
 
 

Ölaaand

Hade en helt underbar helg på Öland med Linnea. Alltså gud vad jag älskar den ön! Hade en allvarlig ångest när jag åkte över bron. En hel del shopping blev det. Vad jag fick med mig kanske jag visar senare i veckan.
 
Ska snart på årsundersökning på Synsam, vilket ska bli skönt eftersom jag ser så dåligt och behöver nya linser. Ikväll ska vi fira pappsen och senare ikväll ska jag till Maja för att fira henne. Båda två fyllde i söndags, liksom cirka 15 personer till jag känner. Ganska konstigt att så många man känner kan fylla år på samma dag. Själv fyller jag år på torsdag, iiiih, längtar!
 

Juli 2012

 
Juli 2012 var en händelserik och bra månad. Vi firade Maja, hade en mysig pizzakväll hos Malin, jag åt sjukt god sushi, jag fyllde 18 år, jag fick bland annat en underbar parfym i födelsedagspresent, jag beställde in min första lagliga alkoholhaltiga dryck, jag tog körkort, jag dejtade min bästa vän, jag blev firad med tårta för mitt körkort, jag körde gokart, jag åt god mat och drack vin med min mosters kille, jag var på Olsmässan fredag, skådade under lördagen mina vänner borsta tänderna innan Olsmässan lördag, åt thai-middag med Linnea, sminkade mig och jobbade samtidigt (effektivt, hade INTE fungerat på mitt nuvarande jobb) OCH slökollade en himla massa på OTH.
 

RSS 2.0