MALMÖ

Denna lediga söndag ska spenderas i Malmö. Vi ska kolla på JVM, ska bli riktigt roligt att äntligen få det live istället för framför tvn. I fredags blev det en utgång, utan bilder tyvärr. Så nu laddar jag inför årets sista fest på tisdag! 

MERRY CHRISTMAS

Den bild jag tog från gårdagen med mIn iPhone. Glöggminglet innan alla ger sig på både två och tre portioner av julbordet. Själv tog jag tre och känner mig fortfarande mätt. Jag fick massa fina julklappar som jag är så glad över, kanske får möjlighet att visa dem framöver. På kvällen jobbade jag, den lugnaste kvällen på året säger de och den var lugn och väldigt mysig. Hoppas ni hade en bra jul ni med!

Minijulafton

Igår var jag i Växjö igen, bland annat för att handla julklappar till familjemedlemmar med flera. Det gav tyvärr inte så mycket utdelning, jag tycker det är så svårt det där med julklappar. På kvällen kom Evelina och vi hade lite minijulafton med en vecka kvar. Vi tjuvstartade med julklappar, åt gott och kollade på Love actually. 
 
Just nu väntar jag på att kycklingen ska bli färdig så jag äntligen kan få mig lite lunch. Var ute på en lång pw nyss så det ska bli gott. Ikväll väntar jobb och nästa lediga dag är nästa fredag, så räkna inte med allt för mycket uppdatering eller händelser här.

En Söndagsmorgon

Idag startade jag dagen med en riktigt onyttig, men god, söndagsfrukost framför julkalendern. Gårdagskvällen med Malin och Maja var supermysig. Sånt är man rätt dålig på att dra ihop egentligen. Jag ska även denna söndag till Växjö, men denna gången för den andra broderns skull. Han har dansuppvisning men innan dess ska jag försöka hinna kika lite på Samarkand. Hoppas ni får en mysig tredje advent allihopa!

Lucia Den 13

Igår jobbade jag på dagen, allt flöt på perfekt så jag anser mig ha vunnit över fredagen den 13. Efter det var det dags för en hejdå-fika med Sara och Jonna. Sara ska åka till Sälen och kommer inte hem förrän i april. På kvällen kollade jag på estetarnas luciatåg i kyrkan, så himla fint!!! Älskar lucia och luciasånger!!! 
 
Idag blir det en lugnare lördag. Har lite ont i halsen så jag avvaktar tills i eftermiddag med att träna, om jag ens gör det alls. Ikväll kommer det hit lite snygga brudar för att laga trerätters, mums!

Lussebak

Idag har jag och min moster bakat lussebullar, fransk kola (sååå goda) och chokladbollar. Lussebullarna blev inte så fina utseendemässigt, men väldigt saftiga och goda. Igår jobbade jag i stort sätt mellan klockan 06-22, så därav ingen bloggning igår. Har lite dåligt med tid nu när det har blivit mycket jobb och samtidigt försöka hålla kvar de gamla rutinerna. 

Keyboard Folio

Igår var jag som sagt i Växjö för att kolla på Mahias hockey samt köpa en ny dator. Hem kom jag istället med denna - ett tangentbord från Logitech till min iPad som satt i ett ursnyggt knallrosa skal. Jag har tänkt köpa ett rosa skal till min iPad, sen när jag såg det här kände jag att det var onödigt att lägga massa pengar på en dator nu när jag har en iPad hemma. Det fungerar hur bra som helst, precis som en dator. Det blir smidigt att ha med sig, smidigt att koppla upp sig och den är i säkert förvar i skalet. Skrytsamt nöjd med detta köp!

Taconight

Igårkväll bjöd Mathias och jag hit Evelina och Jonatan för lite syskonkväll. Evelina och jag startade kvällen på Friskis med ett pass box, vilket verkligen känns i kroppen idag... Sedan åkte vi hem till våra bröder och lagade tacos. (Hur kan en så simpel rätt vara så god om och om igen?) Vi spelade även lite spel och avslutade med att kolla på Grown Ups 2.
 
Nu ska jag snart åka till Växjö för att kolla på Mathias DM-matcher samt kika lite i affärerna. Är ute efter ett par nya skor och en dator. Vi får se vad som följer med hem.

Söndagstanken #42

Förra veckan blev den sista söndagstanken.
 
Jag är en väldigt öppen människa vilket har både fördelar och nackdelar. Jag tycker mycket och delar gärna med mig av det, men det kan få konsekvenser också. Många av mina söndagstankar har blivit missförstådda och det finns de som drar egna slutsatser om vem/vilka det handlar om, fast det kanske egentligen inte handlar om den personen, kanske ingen person alls. Detta är jag trött på. Jag orkar inte hålla på att förklara och försvara mig längre. Det har varit kul att få respons från er på mina söndagstankar, verkligen jättekul, men jag känner att det blir för personligt och för mycket.

Kickstarta Helgen

En ny ledig helg är äntligen här! Hittade en gammal tidning som jag helt glömt bort att läsa, känner att jag behöver lite inspiration och motivation. Ska snart ut på en långpromenad i det fina vädret, men väntar nog tills det värmer på liiite mer. Hoppas ni får en bra lördag allihopa!

Fredagsmys

Djurgårdens match kombinerat med Idol är veckans fredagsmys. Började nästan lipa när Kevin kom in på scenen. Tycker så synd om honom efter veckans näthat mot honom, förstår inte hur det kan finnas så hjärtlösa människor. 

DRESSINGROOM

Min snälla pappa har ägnat veckor åt att måla, lägga golv och hamra inne i mitt dressingroom. Äntligen är det färdigt! Mitt lilla egna krypin där jag får plats med det mesta, trots det lilla utrymmet.
 
Tycker personligen att lösningen med smycken är det bästa. Det hjälper mig att ha koll och de trasslar inte ihop sig. I byrån som sminket står på har jag alla mina träningskläder. Strumpor och trosor i en låda, sportbh:ar i en, tröjor i en, byxor i en och tjocktröjor i en. PERFEKT. Det tråkiga med detta rummet är att det tyvärr inte följer med när jag flyttar hemifrån... Men men, sånt är livet.

DECEMBER 2012

Pyntade till det i rummet med en egen adventsljusstake. Samma som lyser i mitt rum även i år.
 
Vi bokade studentresan till Magaluf. Skaffade mig redan då förväntningar höga som höghus, men de besvarades. Oh vad jag älskar den resan! Är så avundsjuk på alla 95or som ska dra i vår!!!
 
Två av myskvällarna som jag och Linnea hade. Minns fortfarande hur gott det var med thaimat den kvällen...
 
Har man inget glitter hemma till lucia (vilket får bli prio nummer ett i år) så får man ta något annat. Tyckte jag fick till det rätt bra trots allt.
 
Vi var några tjejer i klassen som lånade Jakobs lägenhet för lite käk och förfest innan Boros fest. Blev en riktig bra kväll!
 
Vi tramsade till det mer än vanligt på markandsföringen en dag. Bilden till höger är nyårsaftons lunch framför JVM. Längtar ihjäl mig tills JVM börjar!!! Det är något speciellt med det alltså!
 
Tillsist: självaste nyårsafton. Sista dagen på 2012 och bara några timmar ifrån 2013. Då hade jag inte en aning om hur 2013 skulle se ut. Bara att jag skulle ta studenten och allt vad de innebär, men inget annat. Med så här en månad kvar av 2013 så måste jag säga att detta året har gett mig så otroligt mycket. Otroligt mycket.

MIN BALFRISYR

Fick en fråga från Hanna: "Hej! Hur hade du ditt hår på balen i våras?:)" Jag har letat efter några bilder som ska visa uppsättningen så mycket som möjligt, jag tog tyvärr inga noggranna bilder på just håret. 
 
Här är en bild framifrån och en från sidan där jag hade själva knuten. Jag fixade detta hos en frisör i Växjö som heter Olivera och har en stol på Salong Carpe Diem. Sjukt duktig tjej, hon visste verkligen vad hon gjorde, tolkade mina instruktioner bra och kom med egna ideér. Jag blev tvungen att ha hårförläning för att fylla ut det, ungefär en tredjedel av ett helt hår. Med ett hårspray nertryckt i väskan höll det hela kvällen. 

DAGENS LUNCH

Det här fick bli dagens lunch efter ett pass ute i gymmet. Under förra veckan låg jag lite på latsidan då jag inte hade energin med mig, men skönt nog är den tillbaka nu. Ska snart dra mig mot stan för en fika med Linda och senare ikväll kommer Maja. Vi ska betala första omgången av resan till Thailand och kika lite på brorsans hockeymatch, det är sån lyx att man kan följa den via webben. Hoppas ni får en bra tisdag!

Godmorgon December

Äntligen är mysmånaden december här! Som jag längtat! Helgen har innehållit lite av varje - fredagsmys, shoppinh, hockey, utgång och migrän. Men få saker är lika bra som att vakna upp utan huvudvärk och illamående efter en sån kväll som jag hade igår. Nu ska jag ut i gymmet en sväng innan jobbet!

Söndagstanken #41

Ibland sätter jag på låten som får mig att tänka på dig. Jag tvingar mig själv att tänka tillbaka på oss. Jag försöker trycka fram tårarna. Jag försöker få tillbaka känslan av att vara nära dig. Jag försöker få det att knipa i magen igen av saknad. Ingenting händer. Låttexten bara rinner förbi som massa tomma ord. Texten jag egentligen kan utan och innan. Den är obetydlig. Den får inga tårar att rinna längre.
 
Jag läser våra sms och ler fånigt. Fortfarande inga tårar, bara ett vanligt leende. Varför gråter jag inte? Varför sprutar inte tårarna som de ska göra? De ska göra det när man saknar någon. Du var ju den enda. Den enda tänkbara. Du var den enda min värld kretsade kring.
 
Jag letar efter känslor. Men allt är som vanligt. Dagen rullar förbi under mina ögonlock. Det har varit en dålig dag, jag borde gråta över dig ikväll. Jag borde känna att allt är ett helvete utan dig. Men det är fortfarande inga tårar. Mina kinder är torra och organet innanför mitt vänstra bröst gör inte ont längre. Tvärtom. Det slår starkare än någonsin. Jag saknar dig inte längre. Jag är helt enkelt över dig. Jag har äntligen kommit över dig. Äntligen.

RSS 2.0