Dancing the whole way home

Jag har aldrig träffat den sötaste killen någonsin och blivit blixtkär på en kväll så att jag har dansat lycklig hela vägen hem. Men Miss Li får det att låta så fantastiskt jäkla underbart. Ville dela med av en låt som för mig fungerar i alla stunder och som gör mig pirrigt glad i hela kroppen, här är den.

Mowery Necklace

Jag älskar såna här stora halsband, tycker de är hur häftiga som helst! Kanske ska beställa detta när mitt studiebidrag kommer...

Johan Falk

Har blivit helt besatt av Johan Falk-filmerna. Såg den första på lovet tillsammans med min brorsa och han kompis, sen såg vi en till, dagen efter en till och i söndags såg jag  den nionde. Herregud vad bra de är! Liknar inte någon annan svensk kriminalserie eftersom man får följa med i den undre världen. +++ Joel Kinnaman är Sveriges absolut snyggaste man, japp japp!

Det där lilla extra

Unnade mig en ny body butter och mina favorithjärtan. Sånt man får unna sig ibland och varken ha dåligt samvete för plånbok eller hälsan. Body buttern kostade i och för sig 69 kr, men vill slösa pengar för jag tror jag kan behöva dem senare i vår när studenten drar igång!

Framtiden tar över

Tog en välbehövd fika med Sara efter en dag på framtidsmässan i skolan. Blir helt tokig i huvudet av alla tankar på cv, sommarjobb och framtid. Lämnade i alla fall in mitt cv för sommarvikariat inom vården, något som faktiskt känns lockande. För övrigt fanns det ingenting som lockade, men går man en teoritisk linje så gör man.

Nytt nytt nytt

En lite halvbra bild, MEN ni kan alla se mitt nya träningslinne som jag köpte igår när Evelina och jag var i Jkpg. Himla skönt och helt annat material än vad jag brukar använda. Köpt på Stadium och finns i många snygga färger, japp japp!

Glorious / Euphoria

Eurovision Song Contest-freak som jag är har även jag reagerat på Tysklands bidrag. Att skicka en copy av fjolårets vinnarlåt och dessutom framföra det i vinnarlandet är pinsamt. Om de inte byter låt skämmer de ut sig. Tyskland kan bättre än att kopiera!

Mormor 70 år

På första bilden är det min mormor och en sötkusin och på andra bilden är det lite av all god mat som serverades. Spenderade hela dagen igår hos mormor bland trevligt folk, god mat och underbara tårtor. På kvällen kollade jag på Melodifestivalen hos mina kusiner, ÄNTLIGEN GICK ALLT PRECIS SOM JAG VILLE.
 

Söndagstanken - Att känna sig träffad

Ibland går jag på rätt hårt med mina söndagstankar och kan ibland framstå som om jag pratar om just EN person som beter sig JUST så här. Så är det mycket sällan. Självklart får jag inspiration till mina texter från någon eller oftast flera personer som har lite av detta beteendet, sedan fyller jag ut det med andra händelser eller andra personer. Det handlar alltså inte om en händelse som hänt i veckan som riktar sig mot en viss person, aldrig. Om det nu skulle vara så brukar jag oftast låta den söndagstanken ligga som utkast till det känns rätt läge att publicera den, just för att jag inte vill att någon ska känna sig träffad.
 
Tyvärr kan jag inte undvika helt att någon känner sig träffad av det jag skriver. MEN, där kommer min lilla poäng idag. Känner man sig träffad anser man förmodligen själv att man är sån eftersom jag sällan skriver detaljerat hur personen betett sig osv, det enda jag beskriver är ett beteende och inget annat. Alltså, man kanske borde fundera lite över uppfattningen man har om sig själv istället för uppfattningen jag verkar ha. Skulle jag inte anse att jag pratar mycket skit så skulle jag inte bry mig om någon skrev "hon snackar så mycket skit" för då handlar det ju inte om mig. Vet jag däremot att jag snackar mycket skit och ofta hamnar i drama så känner man sig träffad av minsta lilla effekt. Så snälla, bli inte förbannad på mig och mina uppfattningar, det handlar om dig.
 
Ska rätta mig själv, just denna söndagstanken är baserad på en händelse i veckan. Jag fick höra att personer känt sig träffade och undrat om jag pratat om dem, så jag kände att jag ville förtydliga detta så fort som möjligt.

Saturday morning

Sov ut länge idag eftersom jag skjutsade på några partyglada brudar mellan kl 02-04, men de gjorde det värt varenda minut. Idag fyller mormor 70 år, vilket innebär en dag fylld med massa mat, tårta och firande. Låter himla bra tycker jag!

Heart

Något av detta (eller det svarta) ska beställas hem som ett gulligt sommarplagg. Älskar bara ryggar och speciellt med lite annorlunda mönster.

Upptagen och sånt där

OBS: inte nytagen bild.
 
Har fått lite klagomål om min frånvaro här den senaste veckan, jag har helt enkelt haft för mycket annat för mig. Exakt vad behöver vi inte fylla ut det här inlägget med. Ska försöka bättra mig. För övrigt flyter livet på väldigt bra och allt går nästan i min väg, lovely.

Alla hjärtans dag

Denna underbara dag firas liksom tidigare med Linnea! God mat, onyttigheter, snack och mysiga filmer fyller vår dag. Ibland äger det att vara singel!


Yesterday

Tillbringade gårdagen hos Sara med film, tacos och annat gott. Vi kollade på bilder från i somras och längtade till kommande sommars äventyr!


Älskade måndag

Det är inte särskilt ofta som man säger älskade måndag, men på ett lov kan man faktiskt göra det. Har slappat lite framför OTH med en kopp te och ser fram emot att ha en lugn (men ändå planerad) sportlovsvecka framför mig.

Söndagstanken - I jämförelse med andra

Jag ska fatta mig kort idag tänkte jag. Jag ogillar när folk ska framstå bättre på andras bekostnad. "Alla andra tänker, tycker och gör så och så, men det gör inte jag". Vem har sagt att det du gör är bättre och att de som de andra gör är sämre? Varför ska vi jämföra oss med andra och väga det postivt för oss själva, det är egentligen lika fel som att jämföra oss med andra i en negativ synvinkel för oss själva. Bara låt andra vara och sköt dig själv, tävla med dig själv och lev efter dig själv och dina förutsättningar. Alla har vi olika liv och alla bygger vi på dem utefter det. Man ska inte leva i en egen bubbla, man ska ta del av andra och deras liv, men aldrig jämföra för att trycka ner sig själv eller höja sig själv. Man kan bli stolt över att man klarar något som någon annan inte klarar, men håll det då för dig själv och håll huvudet högt i veckor om du nu vill det.

Mellokväll

Hade en jättemysig kväll hos Evelina igår med henne och Emelie. Vi åt tacos följt av cheesecake, chokladtryffeltårta, glass, nutella och popcorn framför Melodifestivalen. Angående Melodifestivalen är jag djupt besviken. Anton Ewald skulle gått till final istället för Hoffsten, usch. Hoppas min vilja går igenom nästa vecka!

Jag ♥ lördagar

Med tanke på all fika jag käkat denna veckan var ett hårdpass på gymmet precis vad jag behövdes. Efteråt blev det våfflor för hela slanten, så himla gott! Jag har även rensat mitt rum och möblerat om, tur att det är lov nu så jag kan vänja mig vid att sova i fel hörn av rummet. Nu ska jag fika mig lite för att sedan åka till Evelina för en myskväll med henne och Emelie!

Sportlov

Har äntligen tagit ett välförtjänt sportlov! Detta firades med fika på Cecil med Anny och Sara! Och ja, ni ser på bilden hur gott det var, vi hann inte ens ta kort innan vi ätit upp. Bästa tjejerna!!!


Hallonhjärta

Måste bara visa er vilka söta macarons Sara och jag åt på Cecil igår. Hur söta som helst och läskigt goda, kommer nog bli en sån till innan alla♥sdag...

Lunchdejt

Idag passade jag på att lunchdejta Linnea med lite sushi. Tog för många bitar och blev illamående mätt efteråt. Jag kommer dock återhämta mig snabbt eftersom jag älskar sushi och inte tänker sluta äta det. (När jag var sju åt jag äggfria våfflor så mycket att jag mådde illa av tanken på det). Snart är det sportlov, fasen vad jag längtar!

Mot skolan

Efter en härlig sovmorgon drar jag mig nu mot skolan. Jag ÄLSKAR onsdagar! Efter skolan kör Evelina och jag core och step, älskar som sagt onsdagar!


Mysfika

Idag tog Sara och jag en lång och mysig fika efter skolan. Vi pratade om att vi blivit tråkiga sen ettan, om framtiden som känns långt bort men ändå om så nära och alla andra problem vi har. Senare anlände några pojkar och gjorde fikastunden ännu trevligare.
 
Idag testade jag halsen igen i gymmet hemma. Kändes ingenting, så himla skönt!!! Om jag blir sjuk inom en månad igen vet jag inte vad jag gör. Är så sällan sjuk och det är därför jag gnällt de senaste dagarna, förlåt!

NEW IN

Köpte det här snygga linnet på BIKBOK i lördags. Tänkte på sommaren över mina (förhoppningsvis) bruna axlar i en brassestol på peace&love och kunde inte hålla mig!!!! 99 kr så det var inte precis ett rån i plånboken...

Yesterday

Igår var Jennika och jag som sagt i Växjö. Anna kunde inte för hon skulle gå ut med sin klass. Vi såg "Ego" på bio och jag är numera offeciellt störtkär i Martin Wallström som spelar huvudrollen. Herregud vilken snygg man! Ett tips: svälj inte pommes om ni varit så förkylda att halsen knappt haft en öppning. Det är obehagligt.

Söndagstanken - Bara massa skitsnack

Jag är så himla trött på folk som ska veta allting om alla hela tiden. Folk som är nyfikna på andra liv, bara för att glädjas lite själva. Om någon däremot luskar i deras liv och i deras hemligheter är det inte lika roligt.
 
Trots att man inte känner varandra så väl så ska man veta så förbannat mycket om en annan person. När någon frågar personliga saker om mina vänner bara för att få veta om det är sant eller inte blir jag riktigt sur, ledsen och besviken. Sur för att de inte har med det att göra, ledsen för att det handlar om min kompis och besviken för att personen som frågar inte verkar ha ett eget liv. Ibland rör det sig om extremt personliga saker som man faktiskt inte har att göra med. Många samlar på sig sånt här skitsnack bara för att ha något att komma med till andra, och det gör mig så himla glad att jag och mina kompisar har annat att prata om än att "jag hörde att...". Skulle de någon gång säga den meningen så följs det alltid av en medkänsla, gud vad jag älskar dem för det. Sen finns det andra som inte har något bättre för sig än att sitta och snacka om just vad de hör. Jag tycker det är hemskt. Jag tycker det blir ännu mer hemskt när det dessutom går ut över andra personer, deras liv och deras personliga (ibland) hemligheter.
 
Värst av allt är de som står bredvid och vet så himla mycket utan att låtsas om det. De har så mycket information om folk och händelser i deras liv så de snart spricker. Då har man inget eget liv utan lever flera andras liv samtidigt. Man bör skapa sig eget drama och egna hemligheter. Det är även de här personerna som tolkar saker som de vill, oavsett vad de får för svar. Skulle jag neka ett rykte om en kompis, just för att det inte är sant utan bara skitsnack, tänker den här personen "äsch, det är sant, hon vill bara försvara sin kompis". Självklart vill jag försvara min kompis och det är just därför jag i samma läge som jag ger dig svaret vill limma igen munnen på dig så du aldrig mer ställer så korkade frågor om andras, främst mina vänners, privatliv.
 
 
 
 

Mot Växjö

Bloggar lite i stressen via blogg-appen. Idag är jag och Jennika inblandade i ett kidnappande av min morbror som fyllt 40! Vi ska tillbringa kvällen i Växjö tillsammans med Anna, god mat och bio innan vi kör morbror och resten hem. Förresten, jag är frisk idag, vilken lycka!


Februari 2012

I februari förra året kom jag på vad jag tyckte var god frukost, försökte ta bra bilder utan att le med tänderna, åt gudomliga cupcakes hos Jennika, köpte de första vårkläderna, åt en av de godaste kladdkakor in life med mami, kollade på hockey under en varm filt, såg Sean Banan på nära håll och kände mig som en femåring, åt god mat och kollade på bio med några fina brudar, lärde mig kombinationen äpple och kolasås av Linnea, myste under täcket hos farmor, åt alla hjärtansdag-fika med familjen, insåg att min lillebror fick plats i en pall och sist men inte minns, BRÄNDE MASSA DUMMA TANKAR med Linnea som ett perfekt alla hjärtansdags-firande.

RSS 2.0